NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Autogara din Bălți și-a reluat activitatea în proporție de zece la sută

După aproape două luni, Autogara din Bălți și-a reluat activitatea. Din cele aproape 500 de autobuze și microbuze de pe rute interurbane, doar peste 30 de unități au început să transporte pasageri.


Această tânără spune că așteaptă microbuzul spre orașul Rîșcani deja de două ore.

Sunt dintr-un sat din raionul Rîșcani și am fost aici la Bălți la ultrasonografie. Sunt echipat. Ce să facem dacă ne trebuie? Curând nu mai venim, numai când avem treabă, așa nu, a spus Doina Bogdan din raionul Rîșcani.

Călătorii s-au echipat cu măști și mănuși de protecție. Oamenii spun că sunt nevoiți să iasă din case.

Merg la Nicoreni la casa părintească. Acolo nimeni nu locuiește, dar merg ce s-a înâmplat. Mi-au spus că a pătruns cineva în casă. Revin azi. Am dezinfectant și mască.
Merg acasă. Am fost în ospeție la mama. Este cam bătrână. Acum, mă duc acasă. Poate se va deschide piața și voi ieși la muncă.
Spre Chișinău. Trebuie să-i duc prietenului un cadou. Mă tem, dar merg. Am mască, mănuși, ca toți ceilalți.

Șoferii se plâng că, din cauza pandemiei, fluxul de pasageri a scăzut considerabil.

Cucunești, Edineț. Am venit singur, înapoi merg cu un pasager până la Rîșcani și unul până la Recea. Lucrăm. Pasageri nu avem, dar combustibilul se consumă.
Merg de la Criva spre Chișinău. Aseară am venit fără pasageri. Încolo am avut trei pasageri, inapoi am fost singur. Oaenii trebuie să se obișnuiască. Avem măști, mănuși. Dacă pasagerii nu au, le dăm noi, gratuit.

Autogara din Bălți și-a sistat temporar activitatea la data de 18 martie curent.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"