NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Automobil și vacanțe luxoase. Un funcționar socialist de 27 de ani din Bălți ridică un salariu 46 000 lei

Tânărul director al Societății pe Acțiuni Furnizare Energie Electrică Nord(FEE-Nord), Serghei Gramma, în vârstă de doar 27 de ani, ridică lunar un salariu net de tocmai 46 000 de lei. Anunțul a fost făcut de deputatul Radu Marian. Salariul care depășește venitul anual al unor angajați de rând i-a permis lui Serghei Gramma să-și cumpere un BMW luxos SERIA 5, care ar costa până la 20 000 de euro, dar și să viziteze locuri exotice.

„Serghei Gramma, directorul general Furnizare Energie Electrică Nord(FEE-Nord) și consilierul municipal în municipiul Bălți din partea PSRM, a ajuns în funcție în urma unui concurs mimat în iunie-iulie 2020, declară deputatul PAS, Radu Marian.

 „Pentru ca domnul Gramma să întrunească condițiile de participare la concurs, Consiliul Societății a modificat regulamentul. Astfel încât, una din condițiile cheie, care prevedea faptul că potențialul candidat trebuie să aibă o experiență de cel puțin trei ani în administrarea afacerilor a fost eliminată”, a adăugat Radu Marian.

În 2019, Serghei Gramma declara că este proprietarul a două automobile de marca Volkswagen Passat și Dacia Duster. Iar anul acesta, tânărul director a fost surprins la volanul unui BMW luxos.

De cealaltă parte, Serghei Gramma a negat informația de mai sus: „ Salariul meu va fi reflactat în declarația de avere, până pe 25 martie…Aveți informație eronată. Nu cred că sunt obligat să vă comunic. M-am odihnit peste hotare și nu văd în asta nicio problemă…Nu am fost eu la niciun fel de Maldive, dumneavoastră aveți informație eronată… ”. În același timp, contul de Instagram al prietenei sale indică exact unde s-ar fi odihnit Serghei Gramma, în această iarnă.

Cât despre BMV-ul recent procurat, Serghei Gramma susține că și-a vândut mașinile vechi și a făcut un împrumut bancar.

 

4 Comentarii
  1. […] Tânărul director al Societății pe Acțiuni Furnizare Energie Electrică Nord(FEE-Nord), Serghei Gramma, în vârstă de doar 27 de ani, ridică lunar un salariu net de tocmai 46.000 de lei. Anunțul a fost făcut de deputatul Radu Marian, transmite SafeNews.md cu referire la nordnews.md. […]

  2. […] jurnaliștii NordNews au publicat un maerial despre salariul și vacanțele luxoase ale directorului Societății pe Acțiuni Furnizare Energie Electrică Nord, Serghei Gramma, fapt […]

  3. […] Anunțul a fost făcut de deputatul Radu Marian, transmite nordnews.md. […]

  4. Andrei spune

    BMW-ul )) nu BMV

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata