NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Automobil și vacanțe luxoase. Un funcționar socialist de 27 de ani din Bălți ridică un salariu 46 000 lei

Tânărul director al Societății pe Acțiuni Furnizare Energie Electrică Nord(FEE-Nord), Serghei Gramma, în vârstă de doar 27 de ani, ridică lunar un salariu net de tocmai 46 000 de lei. Anunțul a fost făcut de deputatul Radu Marian. Salariul care depășește venitul anual al unor angajați de rând i-a permis lui Serghei Gramma să-și cumpere un BMW luxos SERIA 5, care ar costa până la 20 000 de euro, dar și să viziteze locuri exotice.

„Serghei Gramma, directorul general Furnizare Energie Electrică Nord(FEE-Nord) și consilierul municipal în municipiul Bălți din partea PSRM, a ajuns în funcție în urma unui concurs mimat în iunie-iulie 2020, declară deputatul PAS, Radu Marian.

 „Pentru ca domnul Gramma să întrunească condițiile de participare la concurs, Consiliul Societății a modificat regulamentul. Astfel încât, una din condițiile cheie, care prevedea faptul că potențialul candidat trebuie să aibă o experiență de cel puțin trei ani în administrarea afacerilor a fost eliminată”, a adăugat Radu Marian.

În 2019, Serghei Gramma declara că este proprietarul a două automobile de marca Volkswagen Passat și Dacia Duster. Iar anul acesta, tânărul director a fost surprins la volanul unui BMW luxos.

De cealaltă parte, Serghei Gramma a negat informația de mai sus: „ Salariul meu va fi reflactat în declarația de avere, până pe 25 martie…Aveți informație eronată. Nu cred că sunt obligat să vă comunic. M-am odihnit peste hotare și nu văd în asta nicio problemă…Nu am fost eu la niciun fel de Maldive, dumneavoastră aveți informație eronată… ”.

Despre BMV-ul recent procurat, Serghei Gramma susține că și-a vândut mașinile vechi și a făcut un împrumut bancar.

5 Comentarii
  1. Andrei spune

    BMW-ul )) nu BMV

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"