NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Autoritățile ucrainene au anunțat alertă aeriană în toată țara

Autoritățile din Ucraina au anunțat alertă aeriană în toată țara. Oficialii informează că asupra teritoriului țării a fost lansat un atac masiv de rachete. Presa de la Kiev scrie că în capitala țării vecine se observă coloane de fum și se aud explozii. Există informații despre posibile deflagrații și la Cernigov.

Lansarea masivă a rachetelor Kh-101, din regiunea Volgograd-Astrahan. Probabil două valuri. Țintele din Ucraina nu se cunosc”, anunță oficialii militari.

Cel puțin două explozii au fost auzite marți la Kiev și au fost văzute coloane fum ridicându-se deasupra orașului, a declarat un corespondent Reuters din capitala Ucrainei, transmite REUTERS.

Exploziile au urmat avertismentelor de raid aerian din Ucraina, la câteva ore după ce președintele Volodimir Zelenski a rostit o alocuțiune video adresată liderilor statelor mebre ale G20 care se întâlnesc în Bali. ,,Rusia răspunde discursului puternic al dlui Zelenski la G20 cu un nou atac cu rachete. Crede cineva serios că Kremlinul vrea cu adevărat pace? Vrea supunere.

Dar, în cele din urmă, teroriștii pierd întotdeauna”, a scris pe Twitter Andrii Yermak, șeful personalului prezidențial.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"