NordNews
Avem ce spune

VIDEO | „Avem o responsabilitate mare – grija față de semeni. Vă rog, protejați-vă familia”: Mesajul Maiei Sandu de Crăciunul pe stil vechi

„Asupra noastră stă o mare responsabilitate: grija față de semeni”. Este una dintre declarațiile președintei Maia Sandu vociferate în mesajul său cu ocazia Crăciunului pe stil vechi. Sandu a felicitat cetățenii îndemnându-i să fie prudenți și să evite locurile aglomerate, în contextul pandemiei de coronavirus. „Îmbrățișații pe cei dragi de la distanță cu puterea gândurilor bune”, a precizat președinta, scrie agora.md

„Sunt zilele care mi se asociază cu căldura sobei, cu troienele de altădată, revederea cu părinții, bunicii, verișorii, mătușule și unchii… . Zile în care clopoțeii și vocile copiile umplu liniștea iernii cu vestea bună. Aceste amintiri frumoase ne dau speranța și încrederea că la anul vom putea să petrecem sărbătorile alături de cei dragi”, și-a început Sandu mesajul de felicitare.

„Asupra noastră stă o mare responsabilitate – grija față de semeni. Protejați-vă familia, prietenii și, mai ales, pe cei în vârstă. Îmbrățișații de la distanță cu puterea gândurilor bune. Purtați măști, evitați locurile aglomerate…”, a mai spus președinta Maia Sandu.

„Speranțele noastre toate sunt ca în noul an să depășim problemele, să ieșim din criză mai motivați, mai puternici, mai curați și să ne realizăm visele, așa cum ne dorim. Să întâlnim provocările cu curaj, oportunitățile cu hărnicie, iar darurile Domnului cu evlavie și recunoștință”, a adăugat Sandu într-un mesaj pe Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"