NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Bălțenii își pun speranțe mari în candidatul PAS, Boris Marcoci (P)

Aproape 200 de angajați de la întreprinderea „Bălțeanca” s-au adunat astăzi pentru a discuta cu Boris Marcoci, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova. Dacă va ajunge în următorul legislativ, Boris Marcoci promite să contribuie la combaterea corupției, atragerea investițiilor europene, dar și venituri mai mari pentru cetățeni.

 „Avem 5 obiective de bază pe care PAS le urmărește și anume: pensia minimă de 2000 de lei, salarii de până la 15 000 de le, reparația drumurilor principale din Republica Moldova, apeductul și canalizarea, să scriem proiecte susținute de Europa, să obținem granturi pentru construirea sistemelor de canalizare,a spus Boris Marcoci.

Candidatul la funcția de deputat a subliniat că eliminarea corupției din toate domeniile și justiția corectă vor rămâne principalele puncte de reper de la care va porni echipa PAS când va ajunge în noul Parlament.

 „Principalele puncte ale PAS au fost și sunt corupția stârpită și justiția dreaptă.

Alegătorii au mari speranțe de la viitorul Parlament. Cel mai important este un trai decent, măcar pentru tânăra generație.

 „Sperăm că va fi mai bine, să se schimbe ceva, să avem un viitor mai bun, să primim un salariu mai decent,  asta așteptăm cu toții.

 „Așteptări sunt multe, vrem multe, măcar puțin să se schimbe viața, salariul puțin să se ridice, corupție să nu existe.

 „Eu totuși sper că va fi ceva bun pentru lume, să susțină pensionarii, famiile tinere și tineretul din Republica Moldova. Eu doresc ca echipa PAS să reușească.

 „Eu vreau să se schimbe situația din țară, să ne facă vremuri mai bune, să trăiască copiii noștri și noi mai bine, vrem să avem legi bune și corecte ca să putem trăi în țara asta.

 „Foarte mult de lucru va fi fiindcă conducerea care a fost, a dus totul de râpă.

Amintim că, alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova se vor desfășura pe 11 iulie curent.

(P.)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata