NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Bălți merită mai mult. Boris Marcoci: „Orașul nostru merită un viitor european” (P)

Municipiul Bălți are nevoie de un primar consecvent. De această părere sunt alegătorii care s-au întâlnit cu Boris Marcoci, candidatul nr 1 la alegerile locale din 21 noiembrie. Angajați de la întreprinderea „Beermaster” spun că au încredere deplină în candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate.

„Republica Moldova are un președinte, un Parlament și un Guvern. Dacă ar fi pe verticală, de sus în jos și ar fi un primar din același partid. În municipiul Bălți vor fi investiții de trei-patru ori mai multe decât în Chișinău”, a declarat Boris Marcoci.

Oamenii spun că s-au săturat să fie mințiți și furați. Aceștia vor condiții mai bune de trai și venituri decente.

„Viitorul primar ar trebui să fie un concret și consegvent. Eu cred că domnul Boris este foarte potrivit pentru această funcție. Eu judec după fapte, nu după vorbe. Îl știu de mai mulți ani, am colaborat cu dumnealui și știu câte proiecte a realizat dumnealui. Este un om foarte consegvent, foarte serios și cred că merită să fie primar”, a menționat Serghei Guțu, lucrător.

„În primul rând, primarul trebuie să fie un om de răspundere, ceea ce promite oamenilor – să îndeplinească. Este clar că multe depind nu doar de o singură persoană, ci de întregul Guvern. Ne dorim un viitor bun pentru orașul nostru”

„Noi vrem să avem un primar gospodar care trăiește cu acest oraș și cred că domnul Marcoci este persoana potrivită. Ca să faci ceva în oraș trebuie să începi de la coadă, sau de la cap, ajungând la coadă, începând cu infrastructura, terminând cu locuri de muncă”, a spus Vitalie Cumurciuc, lucrător.

Inginer de profesie, Boris Marcoci, și-a propus să realizez un șir de proiecte de infrastructură pentru municipiul Bălți: construcția unui sistem eficient de canalizare, repararea drumurilor și trotuarelor, dar și construcția unei fabrici pentru prelucrarea deșeurilor.

„Oamenii doresc o schimbare în municipiul Bălți. Oamenii doresc să vadă drumuri bune, ei vor ca în mun. Bălți să fie o iluminare stradală. Oamenii vor să aibă canalizare și apeduct. Acest lucru este posibil doar grație unui primar gospodar”, a conchis Boris Marcoci, candidatul PAS la funcția de primar de Bălți.

Candidatul PAS, Boris Marcoci va fi cu numărul 1 în buletinul de vot.

Acest articol a fost achitat din fonduri electorale. (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata