NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Bălțiul se pregătește de sărbători. Când vor fi deschise căsuțele cu vin fiert, caruselele și patinoarul

Și în acest an, în centrul municipiului Bălți va fi o adevărată atmosferă de sărbătoare. Tradițional, în piața municipală „Vasile Alecsandri” va fi organizat iarmarocul de Crăciun. Nu vor lipsi căsuțele cu vin fiert și bucate, caruselele și patinoarul. Vestea i-a bucurat pe unii bălțeni.

„Criza este criză, dar copiii rămân copii, lor nu le poți explica asta. Ei au nevoie de sărbătoare, bucurii, cum să le explici că totul s-a terminat? Copilăria este copilărie, iar copiii trebuie să primească bucurii de la ea. Vom trece și peste asta, mama și tata vor munci mai mult și vor achita pentru toate. Nimic strașnic din toate acestea nu va fi.”

„În mare parte suntem pregătiți, așteptăm să petrecem împreună cu familia, să fim toți alături într-o atmosferă caldă de sărbătoare, ca de obicei”, au declarat oamenii.

Bălțenii spun că, totuși, am putea face economii la consumul de energie.

„Se poate de conectat un pic la început pentru ca oamenii să simtă că se apropie Anul-Nou, dar cum fără luminițe? Putem în zilele obișnuite să conectăm câte 1-2 ore pe zi, iar în seara de Revelion să le lăsăm să lumineze, chiar trebuie.”

Deschiderea oficială a orășelului de iarnă va avea loc vineri, 23 decembrie.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"