NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Bătaia dintre viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin și un grup de persoane, pe o plajă din Ucraina

Viceprimarul de Bălți, Nicolai Grigorișin s-a luat la harță cu un grup de persoane pe o plajă de odihnă din Zatoka, Ucraina. Scandalul s-ar fi iscat din cauza unor lucrări care aveau loc pe plaja bazei de odihnă „Automobilist”, care aparține viceprimarului. Câteva persoane au avut un comportament agresiv, fiind nemulțumite de faptul că muncitorii curăță apa de alge și provocă un miros insuportabil. Potrivit alesului local, acesta ar fi intervenit în conflict doar pentru a calma spiritele.

Imaginile video cu momentul încăierării au fost publicate pe pagina de facebook „Odessa, așa cum este ea”. Din filmuleţ se vede cum edilul de Bălţi se ceartă cu oamenii, iar la un moment dat conflictul se transformă în bătaie.

Nicolai Grigorișin nu a răspuns la telefon pentru a comenta situația. Ieri, alesul local a confirmat incidentul. Acesta a declarat pentru Publika că totul s-a întâmplat sâmbătă, pe o plaja a unei baze de odihnă care îi aparține. Potrivit lui, conflictul s-a iscat din cauza lucrărilor de curăţare a teritoriului.

„Aici, la Zatoka, sunt tone de alge. Noi evacuam algele din apă, iar pe plajă se odihneau câteva persoane în stare de ebrietate. Ei au început să sară la bătaie la femeile și bărbații care făceau curățenie. Ei au provocat totul. Eu i-am liniștit pe toți și am chemat poliția. Această bază a fost construită în anul 1994 şi i-a aparţinut tatălui meu.”

Nicolai Grigorișin se va afla în concediu până în luna septembrie, timp în care şi-a propus să facă ordine la această bază de odihnă.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"