NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Berea i-a costat 130 de mii de lei. Șase tineri din Bălți, amendați pentru că nu au respectat regimul de carantină

Șase tineri din Bălți au fost amendați cu câte 22 de mii de lei pentru că nu au respectat regimul de carantină. Aceștia au fost observați de polițiști consumând bere într-o curte de bloc de pe strada Alexandru cel Bun din oraș. Suma amenzilor ajunge la 132 de mii de lei. Tinerii au fost escortați la Regimentul de Patrulare Nord. Ei susțin că nu au săvârșit nimic grav.

Am fost reținuti pentru că jucam cărți în curtea blocului. E doar un simplu virus. Dacă mor – asta e. Trăim odată. Acest virus nu este un motiv să trăiesc închis între patru pereți. Eu sunt un om liber.

Unde vă duc? Nu știu. Ați încălcat ceva? Nu. Știți că e carantină în Moldova? Da. Nu vă este frică de boală? Pentru mine nu, mă tem pentru cei apropiați, au spus tinerii.

Oamenii critică gestul tinerilor, care pe lângă faptul că au consumat băuturi alcoolice într-un loc public, aceștia au pus în pericol viața celor din jur.

Au încălcat regimul de carantină în acest moment de criză pentru țară. Este încălcare administrativă și nerespectarea regimului de autoizolare.

Mai mulți de trei nu au voie să se adune, iată și rezultatul. Eu nu sunt testați și nu știu dacă sunt bolnavi. Mâine, poimâine, va infecta pe altcineva.Dacă doriți bere, adunați-vă câte doi-trei, acasă, dar nu pe bancă. Pe aici merg bătrâni, copii, au spus locatarii.

Amintim că, începând cu 27 martie se interzice aflarea în locuri publice în grupuri mai mari de 3 persoane.

13 Comentarii
  1. Denis spune

    Datile pace la lume sa treasca.. nui bagati in datorii si panica … hai sa fim destepti… partii mau dus la gradinita sama molipsesc de vitreanca de anghina ca organismul sasi faca imunitate asupra bolii… imi cer scuz dar asta e culmea dibilizm

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"