NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Boris Marcoci se bucură de tot mai multă încredere în rândul bălțenilor (P)

Boris Marcoci se bucură de tot mai multă încredere în rândul bălțenilor. Astăzi, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar s-a întâlnit cu angajații SA ,,Basarabia Nord”. Aceștia au cerut candidatului drumuri renovate și servicii publice de calitate.

Primul lucru pe care îl voi face, conform programului meu electoral, este să căutăm investiții pentru infrastructura orașului, pentru rezolvarea problemelor, precum drumuri, canalizare, apă, etc. … Și pe anul viitor este planificat să asfaltăm strada Bulgară, de sus până în jos, exact ca pe strada Conev. „, a spus BORIS MARCOCI, candidat PAS la funcția de primar.

Reprezentanții întreprinderii îl susțin pe Boris Marcoci. Ei spun că orașul are nevoie de un primar cu experiență.

Domnul Boris Marcoci este antreprenor și nu lucrează în municipiul Bălți de un an. Îi dorim succese pentru ca el să poată implementa toate planurile de structurare a orașului. Îi dorim succese și numai înainte.„, a spus EDUARD CALMAȚUI, Director Tehnic „Basarabia NORD”

Cred că partidul PAS are viitor. Și domnul Boris împreună cu doamna Maia o să aibă susținere și succes. Îi dorim să aibă succes în viitor la toate proiectele care și le propune.„, a spus RODICA VLADIMIR, Inginer-Chimist „Basarabia NORD”

Lângă canalul de canotaj, dacă îi facem un drum normal, iarna mai facem un bazin în interior, ca să se poată ocupa copiii. Vreau să vă zic că așa ceva nu a fost demult.„, a mai adăugat BORIS MARCOCI, candidat PAS la funcția de primar.

Pe lângă proiectele de infrastructură, candidatul PAS a promis oamenilor acces la servicii medicale de calitate și să soluționeze problema deșeurilor în oraș.

Îi doresc domnului Boris succes în această luptă electorală. Și sperăm să facă față tuturor cerințelor, pentru că oamenii au mari speranțe și îl vor alege ca totul să se schimbe spre bine.  Sunt de acord cu toate punctele din programa lui electorală, demult trebuiau implimentate aceste proiecte.„, a spus DINA ZAIAȚ, angajat „Basarabia NORD”

„Și nu uitați! Orașul Bălți ar trebui să aibă mult mai mult decât are la moment!”, a conchis BORIS MARCOCI, candidat PAS la funcția de primar

Boris Marcoci va fi cu nr. 1 în buletinele de vot.

Acest articol a fost achitat din fondurile campaniei electorale. (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"