NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Boris Marcoci și Liliana Grosu s-au întâlnit cu alegătorii din Bălți. Ce au promis tinerilor (P)

Candidații Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova au fost întâmpinați astăzi cu aplauze de elevii și angajații Școlii Profesionale nr 3 din municipiul Bălți. Boris Marcoci și Liliana Grosu au venit să prezinte alegătorilor obiectivele PAS în campania electorală.


Boris Marcoci a declarat că tinerii din țara noastră au nevoie de mai multă susținere pentru a-și construi viitorul acasă. Iar prioritatea echipei PAS este de a le crea condiții în acest sens.

„Ca să mărim pensiile cel puțin până la 2 000 de lei. Al doilea obiectiv pe care îl avem este consacrat tinerilor specialiști care finisează școala, de construit garsoniere, apartamente cu două odăi, pentru ca acești tineri specialiști să le poată primi cu o investiție foarte mică. Mă doarea foarte mult problema drumurile din Republica Moldova, apa, canalizarea și  poligoanele pentru gunoi”, a declarat Boris Marcoci, candidat PAS la funcția de deputat. 

Politicienii susțin că țara noastră a stagnat financiar și social doar din cauza incompetenței de care au dat dovadă predecesorii lor.

„În acești 30 de ani noi nu am reușit să identificăm persoane competente și integre, morale pentru funcțiile de stat. Partidul Acțiune și Solidaritate vine în această campanie electorală cu oferte concrete. Această țară nu este săracă pentru că nu are petrol sau uzine foarte mari, dar din motivul că a avut o guvernare proastă pe tot parcursul anilor”, a spus Liliana Grosu, candidat PAS la funcția de deputat.

Votați ce doriți dumneavoastră, dar noi vă îndemnăm pe 11 iulie, votați Partidul Acțiune și Solidaritate 00:23

Tinerii alegători spun că vor merge la vot pentru a mișca lucrurile și pentru șansa de a trăi într-o țară prosperă.

„Pentru a avea o țară mai dezvoltată, ca oamenii plecați peste hotare să revină acasă, să avem și noi un loc de muncă. Dacă au mai rămas oameni de întredere, avem un mare, mare viitor.”

„Pentru a avea posturi de muncă, drumuri mai bune, sisteme de canalizare, pentru ca cei vârstnici să aibă o pensie mai bună.”

„Ne vom putea construi un viitor aici, acasă, în Republica Moldova, alături de persoanele dragi. Nu va fi nevoie să plecăm departe de părinți, frați, surori”, au spus viitorii absolvenți. 

Partidul Acțiune și Solidaritatea va fi al cincilea în buletinul de vot.

(P.)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata