NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Boris Marcoci și Vladimir Bolea îndeamnă bălțenii la vot

Candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Boris Marcoci, împreună cu deputatul, Vladimir Bolea, au îndemnat oamenii să iasă la vot și să facă o alegere corectă pe 21 noiembrie. Cei doi au declarat că în orașul Bălți urmează să aibă loc un șir de schimbări, prin implementarea unor proiecte de infrastructură. În acest sens, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, va avea parte de toată susținerea de la Chișinău.

Haideți împreună să construim drumurile, apeductul și canalizarea.

Vladimir Bolea a menționat că echipa PAS va fi alături de bălțeni pentru a le soluționa problemele.

Am fost onorat astăzi să fiu alături de colegul meu, am participat la șase întâlniri electorale. Am îndemnat cetățenii orașului să treacă alegerile din data de 21 prin prisma nevoilor și necesităților de care se lovesc ei, a spus deputatul PAS, Vladimir Bolea.

Fiecare bălțean trebuie să simtă că din 2022 se schimbă ceva în oraș. Un primar nu trebuie să stea în birou, un primar trebuie să caute proiecte și să construiască în municipiul Bălți, a declarat Boris Marcoci, candidat la funcția de primar.

Angajații SA RED-NORD vor ca Boris Marcoci să transforme orașul Bălți într-un important centru economic și cultural din nordul Republicii Moldova.

Ca atare, îl cunosc ca pe un gospodar, nu este un birocrat care să stea doar în birou și după discursul lui se vede că cunoaște foarte bine municipiul nostru.

Îl cunosc puțin, dar știu că se ocupă cu construcțiile în oraș și a făcut multe lucruri ca gospodar, ca constructor.

Susținerea bălțenilor este în mâinile lui, având o reputație relevantă pentru funcția de primar al unui oraș precum Bălți și având o experiență în domeniul construcției și alte chestii.

Dă doamne să fie așa cum spune.

Boris Marcoci va fi cu numărul 1 în buletinele de vot.

Acest articol a fost achitat din fondurile campaniei electorale. (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"