NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Boris Marcoci va aduce schimbarea la Bălți. Mihai Popșoi: „Este cel mai pregătit pentru a fi primar”

Cunoaște problemele orașului și știe cum acestea pot fi soluționate. Boris Marcoci, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar al orașului Bălți s-a întâlnit cu angajații mai multor întreprinderi din oraș. Împreună cu deputatul Mihai Popșoi, cei doi au povestit oamenilor cum municipiul Bălți se va schimba în următorii doi ani, dacă la cârma orașului va ajunge un primar onest, care are din spate o echipă puternică de profesioniști.

Reprezentanții unuia dintre cei mai mari producători de divin din Republica Moldova cred că Boris Marcoci va putea dezvolta și moderniza municipiul Bălți.

„Un primar bun, în primul rând, trebuie să fie un gospodar bun. Să fie un om care să știe nevoile la toată lumea. De Boris Marcoci avem o impresie foarte bună. E om gospodar, știm că se ocupă cu construcția și face lucruri bune”, a declarat Ana Rotaru, contabil-șef adjunct S.A. „Barza Albă”.

„Sper că va fi un om bun, un om cu credință care va avea grijă de orășeni și ne va face viața mai bună, cu condiții, cu drumuri bune și străzi iluminate. Mergem în pas cu vremea, suntem în secolul XXI în care fiecare cetățean al țării noastre, pensionar, student și copil își dorește ca viața să fie mai bună”, a precizat Tamara Șîncariuc, laborantă.

Angajații de la Combinatul de Pâine din Bălți spun că pe 21 noiembrie vor vota pentru candidatul nr. 1 din buletinele de vot.

„Domnul Marcoci știe cum să atragă investitorii, știe ce înseamnă să construiești și să crești un oraș. El este unul dintre cei mai puternici candidați în Bălți anume prin faptul că el știe cum să gestioneze resursele. Încă un plus al dumnealui este că are susținerea din partea Guvernului.”

„Un om cu valori cu niște viziuni, strategii de dezvoltare și planuri concrete de realizare. Până la urmă, perioada această de doi ani este prea mică. Poate această perioadă îi va da posibilitatea să încerce să vadă dacă el este bun în calitate de primar.”

Dacă ajunge primar, Boris Marcoci promite că în următorii doi, orașul Bălți se va transforma.

„În timpul apropiat va fi votat în Parlamentul R. Moldova Statutul mun. Bălți. Prin această lege, municipiului Bălți îi va fi acordat mult mai mult sprijin și investiții. Acest statut va fi echivalent cu statutul orașului Chișinău. Devenind primar, voi face tot posibilul ca muncitorii de la toate fabricile și uzinile din Bălți să poată primi o leafă decentă și, desigur, să aibă condiții decente de lucru”, a spus Boris Marcoci, candidat PAS.

Și la întreprinderea „Moldelectrica” din Bălți, candidatul PAS se bucură de încrederea angajaților. Aceștia spun că vor merge la vot pentru a oferi bălțenilor șansa de a trăi într-un oraș prosper.

„E foarte om de treabă, gospodar, și dacă a promis, înseamnă că face. Eu cred că mai bun primar ca dumnealui nu a fost în Bălți.”

„Noi ne cunoaștem ca vecini. În multe cazuri ne-am ajutat recipros, unul pe altul. Numai cuvinte de bine am de spus despre dumnealui. Din Monitorul Oficial am văzut că este autor la unele proiecte de legi, legi care au fost votate. Sper să fie o persoană de încredere”, a menționat Ion Paciu, administratorul Î.S. „Moldelectrica”.

„Un primar trebuie să facă ca întreprinderile municipale să nu fie datornice și să acumuleze datorii, dar să producă bani, cel puțin să întrețină instituția respectivă, iar prin serviciile acordate cetățenilor să poată acumula acești bani. Domnul Marcoci este un gospodar bun. E un candidat bun care cunoaște ce trebuie să facă în municipiu”, a adăugat Nicolae Spînu, inginer-electrician Î.S. „Moldelectrica”.

Potrivit colegilor din Partidul Acțiune și Solidaritate, Boris Marcoci va avea parte de toată susținerea echipei.

„Domnul Marcoci ne face o enormă enoare să ne reprezinte în această cursă. Avem încredere că dumnealui este de departe cel mai bine pregătit pentru a fi primar de Bălți. Avem încredere că programul său electoral răspunde exact așteptărilor bălțenilor. Dumnealui știe fiecare cătun, fiecare stradă, are capacitatea inginerească să construiască și reconstruiască acest oraș din temelie care a suferit enorm în ultimii 10-20 de ani.”, a conchis Mihai Păpșoi, deputat PAS.

Boris Marcoci va fi cu numărul 1 în buletinele de vot.

Acest articol a fost achitat din fondurile campaniei electorale. (P)

1 Comentariu
  1. Liviu Manolache spune

    Alegându-l pe domnul Boris Marcoci ca primar al municipiului Bălți, este cea mai bună și mai înțeleaptă alegere pe care o puteți face.
    Îl cunosc pe domnul Marcoci de peste 30 de ani, așa că pot spune despre dânsul că este un om bine pregătit, un om gospodar, serios și cu mare dragoste de popor, cu o voință extraordinară de a face bine pentru semenii săi.
    Păcat că nu sunt locuitor al municipiului Bălți, că l-aș vota din toată inima. De aceea, vă îndemn pe voi, bălțenilor, să nu ratați această ocazie de a avea cel mai bun primar dintre toți cei pe care i-ați avut până acum.
    Doamne, ajută!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata