NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Boris Marcoci vrea să facă ordine la întreprinderile municipale din Bălți (P)

Boris Marcoci vrea să facă ordine la întreprinderile municipale din Bălți. Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate la funcția de primar s-a întâlnit cu angajații „Direcției Reparații și Construcții Drumuri”, dar și cu cei de la „Gospodăria Locativ Comunală”. Boris Marcoci a promis oamenilor salarii mai mari și condiții mai bune de muncă.

„În cazul în care voi fi ales primar voi face tot posibilul ca la întreprinderile municipale să crească salariul, să aibă mai mult de lucru, dar și să le fie cumpărată tehnică pe care o merită.  Întreprinderea Direcția Reparații și Construcții Drumuri (DRCD) trebuie să crească”, a declarat Boris Marcoci, candidat PAS la funcția de primar de Bălți.

Angajații DRCD speră că Boris Marcoci se va ține de cuvânt, iar întreprinderea va trece printr-o perioadă de transformare.

„Pe domnul Marcoci îl cunosc mai bine de 30 de ani.  Este un om gospodar, iar primar în acest oraș trebuie să fie doar domnul Marcoci. El va ridica orașul”, a spus Timofei Neamțu, angajat ÎM „DRCD Bălţi”.

„Îl cunosc de foarte mult timp. Am avut proiecte în care am lucrat împreună. El e un om gospodar, se vede. Uitați-vă pe strada Conev ce s-a făcut, dar și alte obiecte, precum strada Nicolae Testemiţanu. Aici trebuie să fie un om care într-adevăr pune mână și sufletul, care merge înainte. Trebuie să știe ce vrea, cum vrea și cum se face”, a adăugat Larisa Țurcanu, angajată ÎM „DRCD Bălţi”.

Și angajații de la „Gospodăria Locativ Comunală” vor ca lucrurile în cadrul întreprinderii, dar și în întregul oraș, să se schimbe în mai bine.

„Gospodăria Locativ Comunală din Bălți înseamnă mult pentru oraș și cred că noi executăm multe lucrări de construcții și ne-am dori să fim ajutați și susținuți de primar.  Pe Boris Marcoci îl cunosc demult ca consilier municipal. 01.06 El este un om foarte bun și nu pot să spun nimic rău de el, îl cunosc dintr-o latură bună”,  a spus Elvira Sazontova, angajată ÎM „GLC Bălți”.

„Un bun primar, în primul rând, trebuie să fie cinstit, bun la suflet, să răspundă de toate promisiunile pe care le-a făcut și să se străduie din toate puterile pentru lume. Dintr-o parte mă gândesc că dacă omul în lucrul lui a făcut ceva bun, poate să facă ceva bun și pentru oraș”, a adăugat Tatiana Bejenaru, contabilă ÎM „GLC Bălți”.

Boris Marcoci promite că va implementa un program multianul de reabilitare a curților de bloc.

„Îmi pasă de orașul meu. Îmi pasă de toți orășenii me și promit că în continuare voi lupta pentru ceea ca în curțile blocurilor locative să fie reparate drumurile, să fie făcute parcări noi și terenuri de joacă.  Voi face tot posibilul și tot ce-mi stă în puteri ca în mun. Bălți, timp de doi-trei ani de zile, să fie renovate peste 20 de blocuri locative”, a conchis Boris Marcoci, candidat PAS la funcția de primar de Bălți.

Boris Marcoci va fi cu numărul 1 în buletinul de vot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"