NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Boris Urzica s-a lansat în cursa electorală din Cupcini (P)

Susținut de Partidul Acțiune și Solidariate, candidatul Boris Urzica, s-a lansat oficial în cursa pentru fotoliul de primar al orașului Cupcini. Acesta a fost susținut de deputați, primari, dar și locuitori. Oamenii speră că Boris Urzica va aduce vremurile bune și la Cupcini. Boris Urzică a declarat că vrea să facă ordine în orașul său natal. Unul dintre cele mai importante obiective este construcția rețelei de apeduct, care este defectă. În prezent, locuitorii din Cupcini sunt nevoiți să bea apă în două cu nămol.


„E timpul să facem ordine în Cupcini. E timpul să începem schimbarea și aici, la noi. Putem să avem și apă bună, de calitate, și aer curat, și drumuri bune, și o grădiniță nouă. Putem să avem o direcție de asistență socială puternică, care să se ocupe de buneii noștri, să se îngrijească de ei. Știu foarte bine probleme pe care le avem, dar că avem și soluții. Prima dată avem nevoie de ordine. Să punem în aplicare legea”, afirmă Boris Urzică, candidatul PAS la funcția de primar al orașului Cupcini.

Mai mulți membri PAS au venit să-l susțină pe Boris Urzica, printre care deputata Veronica Roșca și vicepreședintele formațiunii Mihai Popșoi.

„Noi avem toată încrederea și tot suportul, că este persoana potrivită și este persoana care poate schimba lucrurile în bine, aici, la Cupcini. Și absolut toată lumea este încântată, îl susține, are suportul Guvernului Republicii Moldova, are suportul fracțiunii PAS, suportul Partidului Acțiune și Solidaritate, dar cel mai important – are suportul oamenilor”, afirmă deputata PAS, Veronica Roșca.

„Întreg Partid Acțiune și Solidaritate sprijină candidatul PAS, pentru că dumnealui a dat dovadă în toată cariera sa profesională de integritate. Și abia așteptăm ca și domnul Urzica să se alăture echipei noastre PAS. Să putem investi în localitate, să putem schimba lucrurile spre bine, atât în domeniul apei, canalizării, îmbunătățirii mediului ambiant, așa încât oamenii din localitatea Cupcini să se simtă mult mai bine și să trăiască în condiții decente în secolul XXI”, spune vicepreședinte PAS, Mihai Popșoi.

„O să-l susținem nu doar financiar, pentru a implementa proiecte în localitatea dumneavoastră, dar îl vom susține prin expertize, prin experiență, prin instruiri”, a declarat președinte al Ligii PAS Aleși Locali, Petru Frunze.

Și primarul municipiului Edineț, Constantin Cojocaru, a venit să-l susțină pe Boris Urzica. El spune că cele două localități au de implementat împreună mai multe proiecte de infrastructură.

„Edinețul și Cupcini tot timpul au fost unite prin transport comun și, în mod sigur, împreună cu viitorul primar, vom mișca lucrurile cu desăvărșire înainte. 26 de milioane de euro pe zona opt de prelucrare a deșeurilor, inclusiv Cupcini și Edineț, sunt sub garanția Guvernului și sunt contractați deja. Doar trebuie împreună să mișcăm lucrurile înainte”, susține primarul municipiului Edineț, Constantin Cojocaru.

Locuitorii din Cupcini au doar cuvinte de laudă despre Boris Urzica, pe care îl descriu ca un om competent și integru.

„Domnul Urzică e un om onest, un om cu studii. Un om onest, modest și credem că schimbări ne va face”.

„Îl susținem pe săteanul nostru, să devină primar să aducă vremuri mai bune, să facă drumuri, să facă apă curată. Tot depinde de lume, cum îl va susține lumea”.

„Îl știm demult, am fost colegi de clasă. La școală era un băiat foarte bun, un băiat excelent”.

„Așa lucrători, care au lucrat până acum în primărie, s-au ocupat numai cu furturile de pământ, cu minciunile, apă curată nu a fost aici de zeci de ani. Nouă ne trebuie acum la primărie așa oameni să fie, ca domnul Urzica. Noi foarte o să-l susținem la alegeri”.

„Sunt probleme multe. Trebuie rezolvate. Cred că va rezolva, că el e tânăr, e deștept”.

„Noi sperăm că va face lucruri, va face ordine. Fiindcă noi am simțit lucrul acesta, că dumnealui este devotat acestui orășel”, spun oamenii.

Boris Urzica va fi cu numărul 2 în buletinul de vot.

 

P.

Acest material a fost achitat din fondul electoral.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"