NordNews
Avem ce spune

VIDEO| Campania „Bună ziua” a ajuns și în raionul Sîngerei

Locuitorii din satul Iezărenii Vechi și orașul Sîngerei au spus astăzi polițiștilor cu ce probleme se confruntă. În cadrul campaniei ,,Bună ziua” oamenii legii au încercat să vină cu soluții. Totodată, polițiștii din nordul țării au îndemnat oamenii să se vaccineze împotriva Covid – 19.

O informație foarte bună, cu toate că noi trebuie să fim cu toții la curent despre toate situațiile, și toți trebuie să avem protecția cuvenită. Ceea ce ține de ordinea în localitatea noastră, a fost o informație bună”.

Sperăm la o conlucrare cât mai bună cu organele poliției. Cetățenii din sat să fie mai conștiincioși și să apeleze după ajutor la organele de poliție”, au spus locuitorii s. Iezărenii Vechi și a orașului Sîngerei.

Campania este salutată și de primarul satului Izărenii Vechi, Renata Gabur.

,,Este important ca oamenii din localitate să se simtă în siguranță și protejați, potrivit legii. De aceea, este instituția poliției, la care cetățenii pot să apeleze. Susțin acest concept de bună ziua”, a spus RENATA GABUR, primarul s. IZĂRENII VECHI, r. Sîngerei

Polițiștii au încurajat locuitorii să respecte toate regulile anticovid și să se imunizeze contra infecției.

Știți, în ziua de astăzi, nu mai cred în nimic și în nimeni, dar totuși trebuie de făcut ceva.  Și la consiliul raional, și la primărie, peste tot să se publice chestia asta, nu doar așa, din mână în mână.

 Profesorii spun că această campanie le este de mare ajutor în crearea unui dialog mai bun cu elevii.

,,Această campanie ,,Bună ziua” este foarte salutabilă în gimnaziul ,,Sergiu Rădăuțan”, deoarece copiii sunt foarte receptivii pentru a discuta niște teme, pe care nu pot să își permită să le discute cu părinții acasă, dar au încredere în persoanele care le sunt de ajutor sau care le sunt toată ziua alături”, a spus VIORICA CHISARU, Directorul gimnaziului ,,Sergiu Rădăuțan”, din s. Iezărenii Vechi, r.Sângerei.

Campania ,,Bună ziua” este organizată în contextul creșterii alarmante a numărului cazurilor de accidente soldate cu deces, dar și furturi.  

,,La ziua de azi încrederea față de poliție a cetățeanului este în creștere. Cetățenii, locuitorii R. Moldova, au o colaborare deschisă și consideră că apropierea poliției față de cetățeni este necesară zilnic”, a spus VITALIE TARLAPAN, Șef SSP al IP Sîngerei

Alte obiective ale campaniei ,,Bună ziua”, inițiată de Ministerul Afacerilor Interne este combaterea violenței domestice și a abuzurilor în adresa copiilor și adolescenților. 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"