NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Când va începe magia sărbătorilor la Bălți. Pregătirile sunt în toi

Pregătirile pentru sărbătorile de iarnă sunt în toi în municipiul Bălți. Astăzi au început lucrările de montare a complexului de distrații pentru copii, cu lebede, căluți, tren, dar și alte carusele. Muncitorii spun că acestea vor funcționa din 25 decembrie.

,,Suntem la etapa montării. Depinde cum va fi timpul, vrem să montăm și patinoarul. Până pe data de 24, 25, vrem să finisăm lucrările. Și pe data de 25 să începem a funcționa.  Toate caruselele sunt securizate.”, a spus ȘTEFAN MACARI, antreprenor.

Agentul economic care a adus caruselele la Bălți spune că prețurile vor rămâne ca și în anii precedenți.

,,Va fi trenulețul, lebedele, crazy dance, zig zagul, lanțul mare, autodromul.  Vor lucra de la ora 10.00 dimineața până la ora 23.00 seara, dar de Revelion vor lucra non-stop, de Revelion și de Crăciun.  Vor fi aceleași prețuri cum și anul trecut. Cu toate că s-au schimbat prețurile la lumină. ”, a mai adăugat ȘTEFAN MACARI, antreprenor.

Bălțenii așteaptă cu nerăbdarea deschiderea parcului de distracții. Aceștia spun că vor veni împreună cu cei mici pentru a se putea bucura din plin de sărbătorile de iarnă.

,,Da, desigur că vom veni. Desigur că vom veni cu copiii, cu familia vom veni.  Băiatul meu chiar dis-de-dimineață a vrut să vină, dar o să venim.

,,Da, desigur.

,,Desigur că vom veni. Ne vom da pe acele carusele care vor fi pentru vârsta băiatului, probabil lebedele.  Da, așteptăm”, au spus locuitorii.

Nu va lipsi nici tradiționalul târg de Crăciun, unde locuitorii, dar și oaspeții orașului vor putea servi băuturi calde, în special vin fiert. Deschiderea târgului va avea loc pe data de 20 decembrie.

Doar bradul pare să cam întârzie în acest an. Deși autoritățile au anunțat că acesta va fi inaugurat în a doua jumătate a lunii decembrie, montarea pomului de Crăciun încă nu a început. Angajații primăriei au refuzat să ne vorbească la acest subiect.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"