NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Candidatul Partidului ȘOR, Violeta Ivanov își propune să schimbe viața moldovenilor în bine

Locuri de muncă, locuințe pentru tinerii specialiști care vor să activeze în sate și studii de calitate. Aceste, dar și alte proiecte frumoase, se conțin în programul electoral „Moldova 20-24” al candidatului la funcția de președinte din partea Partidului Politic „ȘOR”, Violeta Ivanov. Ieri, aceasta a avut o întâlnire cu alegătorii din  Drochia.

După absolvirea liceului, Olivia Negru din Drochia dorește să plece la studii în România. Tânăra speră că odată cu venirea Violetei Ivanov la cârma statului, tinerii vor dori să rămână acasă.

 

„Acolo este un viitor mult mai bun decât la noi în Moldova. Pentru că noi nu avem condiții pentru tineri, cei care absolvesc clasa a XII-a, este foarte complicat de a găsi de lucru. Și sper când o să câștige doamna Violeta Ivanov vor fi create condiții bune pentru tineri, pentru ca noi să ne putem dezvolta personalitate,” spune Olivia Negru.

 

Galina Tozlovan are doi feciori. Acum 20 de ani, aceștia au fost nevoiți să plece la muncă în Rusia. Femeia este convinsă că Violeta Ivanov va crea locuri noi de muncă, iar tinerii vor trăi într-o țară prosperă, alături de părinți.

 

 Mă gândesc dacă vine doamna Violeta să fie și locuri de muncă și tineretul nu va pleca din țară, cum s-au dus ai mei copiii, dar și alții. Să rămână părinții singuri la batrânețe,  a declarat femeia.

 

Drochienii consideră că orașul lor poate să devină unul european, doar cu suportul membrilor Partidului Politic „ȘOR”, unica formațiune care se ține de cuvânt.

Locuri de muncă nu sunt, tineretul fuge din oraș pentru că nu au ce face la noi doar să umblii cu furatul. Nu au de lucru. Noi vrem să fie la Drochia ca la Orhei. 

 

Candidata la funcția de președinte, Violeta Ivanov a menționat că programul său electoral conține obiective concrete, menite să schimbe viața moldovenilor în bine.

 

Medicilor, profesorilor care doresc să se întoarcă în sat ca să muncească, statul le va procura locuințe care să-i asigure cu loc de trai. Am vorbit mult despre acele întreprinderi care cânva erau profitabile și asigurau cu locuri de muncă cetățenii din raionele de nord, iar ca concluzie care se regăsește în programul nostru electoral este faptul că întreprinderile strategice de stat trebuie să aparțină statului,  spune Violeta Ivanov candidata, Partidul „ȘOR” la funcția de președinte

Violeta Ivanov provine dintr-o familie de profesori. Are 53 de ani, e căsătorită și e mama a doi copii.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"