NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Candidatul PAS din Pârlița vrea să ducă la bun sfârșit proiectele începute de tatăl său

Satul Pârlița are nevoie de un primar tânăr și competent care va face ordine în localitate. Pentru asta, mai mulţi susţinători, dar și deputați ai Partidului Acțiune și Solidaritate au împărţit ziare şi pliante electorale în susținerea lui Sergiu Neagu, tânărul de 35 de ani care vrea să ducă la bun sfârșit proiectele începute de tatăl său, fostul primar de Pârlița, Mihail Neagu, plecat la cele veșnice.


Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Sergiu Neagu se bucură de cea mai mare încredere în localitatea sa de baștină.

„Noi îl susținem pe domnul Sergiu Neagu. L-am susținut și pe tatăl dumnealui a cărui proiecte sperăm să fie continuate și duse la bun sfârșit. Avem încredere în acești tineri care vin, care țin la dezvoltare, care vin cu cunoștințe și forțe și vor să participe la schimbarea satului natal”, a declarat Aurel Lungu, locuitor s. Pârlița.

„Tare-mi doresc, dar și sătenii își doresc, îi îndemn să vină la alegeri și să-l voteze pe Sergiu pentru că nu o să ne pară rău la nimeni. El se străduie și va face. E din familie bună și liniștită, e băiat tare de treabă. Sunt alții care vorbesc mult, dar treabă – zero. El nu vorbește mult, dar face treabă”,  a adăugat Eugenia Comanac, locuitoare s. Pârlița.

„Pe 21 noiembrie voi merge la vot împreună cu familia și o să-l votăm pe Sergiu Neagu.”

Sergiu Neagu spune că probleme oamenilor pot fi soluționate, iar Pârlița merită să devină un sat dezvoltat.

„Primul obiectiv pe care mi l-am pus să-l realizez este continuarea construcției rețelei de apeduct. Urmează să construim un turn de apă, să conectăm satul la tronsonul Soroca-Bălți. Un alt obiectiv pe care mi l-am propus este amenajarea zonei verzi pe terenul aferent a Casei de Cultură, prin plantarea copacilor, instalarea băncilor, crearea locurilor de parcare și îngrădirea terenului. Nu în ultimul rând mi-am propus ca scop reabilitarea drumurilor în urma lucrărilor de construcție a rețelei de apeduct”,  a spus Sergiu Neagu, candidat PAS la funcția de primar s. Pârlița.

Deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Dorian Istratii, băștinaș al satului Pârlița promite că Sergiu Neagu va avea toată susținerea Guvernului și Parlamentului în realizarea proiectelor de dezvoltare a localității.

„Am venit cu echipa să susținem candidatul la funcția de primar în satul meu natal, satul de baștină, Pârlița. Este un tânăr foarte talentat, ingenios, un tânăr cu perspectivă care ar putea să ducă până la capăt proiectele începute în sat”, a conchis Dorian Istratii, deputat PAS.

Sergiu a absolvit Universitatea de Stat „Alecu Russo” din Bălți. De profesie este manager financiar. Candidatul PAS va fi primul în buletinele de vot.

 

Acest material a fost achitat din fonduri electorale (P)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata