NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Capcană pe podul de la Sănătăuca. Roți sparte din cauza unor resturi de sârmă ghimpată

Turul doi al alegerilor prezidențiale a început cu incidente. La ora 7.00 pe podul de la Sănătăuca raionul Florești câteva persoane au aruncat pe drum resturi de sârmă ghimpată. În consecință, mai multe automobile s-au ales cu roțile sparte, în special mașinile câtorva veterani care s-au angajat să monitorizeze fluxul de transport la secțiile de vot. 

 „Sârma ghimpată a fost aruncată pe tot drumul. Eu mi-am spart deja două roți. A fost pregătită pentru noi, să ne facă să ne temem de ei, să nu plecăm nicăieri. Credem că au făcut-o cei de peste Nistru.”

Oamenii spun că în turul I al alegerilor prezidențiale au semnalat mai multe încălcări.

„De dimineață stăm la pod. Frauda cea mai mare se face aici. Vrem să urmărim transportul. În primul tur al alegerilor prezidențiale am înregistrat șase automobile care au trecut podul de mai multe ori. ”

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției (IGP), Marin Maxian a declarat că poliția investighează cazul.

„La 07:00 la podul Sănătăuca, Florești, careva persoane au aruncat scule din metal ghimpoase pe partea dreaptă a carosabilului, astfel, mai multe persoane și autospeciale, au avut de suportat defecțiuni tehnice. În acest sen,s vreau să menționez, cazul a fost înregistrat și a fost dispusă investigarea. Oamenii legii condamnă astfel de acțiuni”, a precizat omul legii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"