NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Captură de droguri de 350 de mii de lei, depistată de polițiști. Suspecții sunt din Florești

Oamenii legii au efectuat percheziții într-un apartament din Chișinău, în care locuiau trei persoane, doi bărbați de 34 și 20 de ani și o femeie de 21 de ani, originari din Florești, suspectați de circulația ilegală de droguri. Suma drogurilor depistate, pe piața neagră valorează circa 350.000 de lei.


În cadrul perchezițiilor, polițiștii au depistat și ridicat droguri de tip „PVP” – 110 pachețele de tip zip-lock a câte 1 gram fiecare, 3 cutii cu același conținut cu greutatea aproximativ de 200 grame, mai multe pachețele cu marijuana cu greutatea totală de aproximativ 100 de grame, 3 pistoale pneumatice, telefoane mobile și cântare electronice de dimensiuni mici.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 72 de ore și plasați în izolatorul de detenție provizorie, iar femeia este cercetată în libertate.

Unul dintre suspecți se afla în căutare, fiind cercetat penal pentru comiterea mai multor episoade de furt, de către Inspectoratul de poliție Florești.

În continuare, polițiștii desfășoară acțiuni speciale de investigații pentru a stabili și complicitatea altor persoane implicate în infracțiune.

Potrivit legii penale, persoanele vinovate de „Circulația ilegală a drogurilor etnobotanicelor, sau analogilor acestora în scop de înstrăinare” riscă până la 15 ani privațiune de libertate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"