NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Caz șocant într-un cămin din Chișinău. O tânără este bătută cu cruzime: „Te rog, nu peste față!”

O fată a fost bătută cu bestialitate de către o altă persoană, într-un cămin din capitală. Din imaginile video se vede cum o tânără o lovește pe alta cu picioarele și pumnii, iar ultima o roagă să înceteze. Victima cere să nu fie lovită peste față. „Aliona, te rog, nu peste față. Te rog, nu peste față”, se aude în înregistrare. 

Oamenii legii nu au venit cu detalii și au declarat că verifică dacă au fost sesizați pe acest caz.

Astăzi, poliția a venit cu o reacție. Într-un comunicat de presă, oamenii legii anunță că totul s-a întâmplat la finele lunii decembrie a anului 2022, poliția fiind sesizată de către mama tinerei agresate. „Aceasta a comunicat polițiștilor că a primit imaginile video în care apare fiica sa de 13 ani, fiind agresată de către o altă fată. În cadrul măsurilor întreprinse, polițiștii capitalei au stabilit că totul s-ar fi întâmplat într-un apartament din sectorul Botanica.
Fiind audiată de polițiști, victima domiciliată în raionul Strășeni, a comunicat că a plecat în mun. Chișinău, unde s-a întâlnit cu o cunoscută de 14 ani, plasată într-o casa comunitară pentru copii în situații de risc din Chișinău, iar ulterior au mers la un apartament închiriat de o altă fată. La un moment dat, între cele două fete a izbucnit un conflict, în urma căruia minora de 13 ani a fost agresată.”
Minorele nu sunt la prima abatere, acestea abandonând domiciliul și Serviciul social de nenumărate ori.
Pe caz a fost inițiat un proces penal în cadrul căruia urmează a fi stabilite toate circumstanțele.
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"