NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Ce își doresc locuitorii din Cupcini în ziua alegerilor

16 % dintre locuitorii din orașul Cupcini și-au exercitat dreptul la vot până la ora 12.30, adică 1160 de persoane. Oamenii spun că vor un viitor mai bun, dar cel mai important, apă de calitate la robinet. Până la ora 21.00, la urnele de vot din Cupcini sunt așteptați 7170 de alegatori.

 „Pentru curățenie, pentru gospodari, să fie totul bine, să fie o viață mai ușoară, să primim mai mulți bani, pensii, pentru toate.

 „Pentru o viață mai bună, pentru aceasta votăm, dar cine știe cum va fi.

 „Pentru ordine, ca la noi în oraș să fie bine. La noi a fost ordine, a fost făcut frumos aici, vrem să ne aducă apa.

 „Pentru viitorul nostru, să fie dreptate pentru lumea aceasta, pentru apă curată, la noi apa este cea mai scumpă, dar și cea mai murdară din Moldova, pentru asta.

 „Îmi doresc un primar energic, cu dragoste față de oameni și să ne facă bine în Cupcini, să ne aducă apă bună.

Candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, Boris Urzică, a fost printre primii care și-a exercitat dreptul la vot, au spus locuitorii orașului Cupcini.

 „Am votat pentru un Cupcini modern, un oraș în care oamenii să trăiască mai bine, să aibă apă de calitate, sistem de canalizare, să respire aer curat, pentru un oraș cu infrastructură dezvoltată, cu drumuri bune, a spus Boris Urzică.

Locuitorii din Cupcini aleg astăzi între Nicolai Melnic, candidatul Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, Boris Urzică, candidatul Partidului Acțiune și Solidaritate, dar și doi candidați independenți:Ludmila Magu și Ghenadie Russu.

 „A fost sesizat biroul 16/12, dar această sesizare a fose epuizată. Membrii biroului nu purtau masca, a spus  Natalia Stănișor, președinte CECEO Cupcini.

Alegerile din Cupcini au loc după decesul primarului orașului Ivan Ostaficiuc. Alesul local avea 77 de ani și era la al optulea mandat de primar.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"