NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Ce știu bălțenii despre Daria Fiodorova, Vladimir Dachi și Marina Tauber, invitați la dezbaterile NordNews

Locuitorii din Bălți nu își prea cunosc candidații. Cel puțin pe cei trei invitați din cadrul dezbaterilor electorale de la NordNews, din această seară. Este vorba despre Daria Fiodorova, candidatul Partidului Politic Moldovenesc „Ai Noștri”, Marina Tauber, candidatul Partidul Politic „Șor”, dar și Vladimir Dachi, candidat înaintat de Partidul Politic „NOI”.


„ – Ce cunoașteți despre Marina Tauber, Vladimir Dachi sau Daria Fiodorova? – Ei sunt căutați de poliție?”

„– Cunoașteți ceva despre Marina Tauber, Vladimir Dachi sau Daria Fiodorova? – De Tauber am auzit, vorbeşte des în Parlament. O femeie superbă, sunt puține ca ea în R. Moldova. Astfel de femei trebuie să dezvolte toată țara. Programul ei electoral este superb. Dacă ar fi implementat în Bălți, ar fi minunat.”

– Nu sunt cunoscută cu ei, dar din toți trei aș alege pe această domnișoară. – Cum o cheamă? – Marina Tauer, Taliber, Tauriliber, eu nu cunosc moldoveneasca-româna.  Este o femeie tânără, competentă, bună. Tinerii acum sunt avansați, de aceea ar trebui să avem încredere în ei.”

„–Vreau să vă spun despre Marina Tauber. Ea nu știe nimic despre orașul nostru, absolut nimic. Nouă ne trebuie o persoană care fiind sculată la jumătate de noapte și întrebată unde e o stradă, ea să știe chiar și ce copaci și ce trotuare sunt pe acea stradă. Un astfel de primar ne trebuie. Din acești trei, nu merită nimeni să devină primar de Bălți.”

„ – În mare parte nu cunosc despre nimeni nimic. – Ei merită să fie candidați la funcția de primar al orașului Bălți? – Păi, de exemplu, pentru reprezentanta Partidului Șoreu chiar aș vota. – De ce? – Îmi place Orheiul.”

„De Marina Tauber mai știu câte ceva, iar pe restul nu-i cunosc.  Nu înțeleg cum are de gând să realizeze toate acestea în realitate, dar are un program electoral bun.”

„Am auzit despre ei. Câți politicieni au venit pe la noi, dar oamenii cum au trait rău așa și trăiesc, chiar și mai rău pe zi ce trece. Ne-am dori ca cei care sunt la conducere să nu trăiasca în lumea lor, dar mai aproape de disperarea oamenilor.”

„– Maria Tauler e femeie bună. Am ascultat-o odată la o emisiune, la mesager, și mi-a plăcut foarte multe cum a vorbit. O femeie serioasă. În rest nu-i știu. – Pe ceilalți doi? – Îi știu, dar așa nu-i cunosc, nu i-am ascultat.”

Până la alegerile locale noi au rămas doar 10 zile, timp în care, redacția noastră își propune să realizeze mai multe dezbateri electorale cu cei 11 candidați la funcția de primar de Bălți.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"