NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Ceaiurile, siropurile și mierea bio de la Zăbriceni au ajuns și la Bălți. „Biocămara” s-a deschis pe str. Decebal

Ceaiuri, uleiuri, miere și siropuri sută la sută ecologice, au fost puse pe rafturile din Bălți. Magazinul „Biocămara” situat pe strada Decebal 26 propune locuitorilor din nordul țării peste 20 de tipuri de ceai și amestecuri de plante și produse apicole gustoase și aromate, la prețuri accesibile.


Mihai Ceban și-a pus bazele unei afaceri de-a dreptul aromate și sănătoase. Ceaiurile naturale pe bază de plante, fără nici un fel de coloranți sau aromatizanți, sunt adunate cu grijă de către călugării Mănăstirii „Nașterea Domnului” din satul Zăbriceni, raionul Edineț.

„Împreună cu un prieten, dar și cu Mănăstirea, am decis să deschidem o afacere bazată pe un mod de viață sănătos, dar și pe promovarea produselor eco. Produsele eco sunt produse solicitate la noi în Moldova, de aceea am decis să ne axăm anume pe acest domeniu.  Avem ceaiuri în pliculețe, ceaiuri de 50 de grame și 100 grame. Ca atare, corect ar fi să spunem amestecuri de plante fiindcă sunt amestecuri din diferite ierburi și plante medicinale”, a declarat Mihai Ceban, antreprenor.

Mihai Ceban a învățat deja cum să deosebească un ceai veritabil de unul contrafăcut. Este sigur de ceea ce face şi ştie ce să le recomande cumpărătorilor.

„Produsul nostru este calitativ, bun, 100% natural față de alte produse de import. Alți producători cumpără plante din străinătate și la noi le ambalează. Acest a fost și motivul pentru care am decis să deschidem aici, la Bălți, un magazin, pentru că lumea începe să facă diferența dintre un produs calitativ, amestec de plante și cel care este din străinătate”, a spus Mihai Ceban, antreprenor.

Magazinul „Biocămara” se poate lăuda cu „Bioceai”, ceai „Zăbriceni”, „Busuioc Moldovenesc”, „Ivan-ceai”, mușețel, gălbenele, levănțică sau mentă.

„În total avem peste 20 de tipuri de ceai, dintre care trei sunt amestecuri. Suntem în proces de dezvoltare a gamei de produse de ceaiuri. De anul trecut am început să cultivăm și isopul, o plantă pomenită în Vechiul Testament, plantă cu efecte foarte benefice, atât terapeutice, cât și pentru răceală, îmbunătățirea stării de sănătate, dar și ceai de spirit. Anul acesta ne propunem drept scop să facem și un ameste de plante cu ceva fructe”, a adăugat acesta

Totodată, pe rafturile magazinul „Biocămara” găsiți un sortiment bogat de produse apicole și siropuri, certificate ecologic.

„Pe lângă amestecurile de plante avem și siropuri naturale din muguri de pin și brad, din flori de păpădii, amestecuri de miere naturală de albini cu propolis și scorțișoară, dar și un produs interesant, care este pe placul copiilor, numit „Alunela”, un amestec de miere cu cacao. Mai avem un partener foarte bun de încredere cu care lucrăm, care este unicul producător autohton de uleiuri din diferite semințe, cum ar fi din semințe de muștar, in, miez de nucă, migdale, struguri”, a conchis Ceban.

În magazinul „Biocămara”, prețurile la produse pornesc de la 40 de lei.

1 Comentariu
  1. Mădălina spune

    Dar care este programul de lucru a magazinului ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata