NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Cel mai dotat spital din nordul R. Moldova s-a deschis la Bălți. Cum arată și ce servicii poate oferi

Cel mai dotat spital din nordul Republicii Moldova s-a deschis la Bălți. Novamed Nord este un spital nou, modern, unic atât ca și concept, cât și după spectrul de servicii medicale oferite.

Fondatorii centrului sunt soții Inga și Ion Popovici. Pentru ei, a investi în sănătate înseamnă a investi în oameni.

„M-am născut în Bălți, este orașul meu natal. Nordul republicii, din păcate, nu are tot spectrul de servicii pe care noi îl dezvoltăm în cadrul Spitalului Polivalent Novamed, începând cu cardiologia, oftalmologia și multe alte specialități”, a spus Inga Popovici, fondatoarea Spitalului Polivalent Novamed.

Spitalul are o suprafață de peste 6000 metri pătrați, cu 85 de paturi în saloane spaţioase și confortabile, cu baie proprie, aer condiţionat, TV și Internet.

„În decurs de un an vor fi disponibile 40 de domenii. Cardiologia, oftalmologia, ortopedia, diagnosticul funcțional, toate felurile de imagistică, terapie, pediatrie, care vor fi funcționale în următoarele luni”, a adăugat Ion Popovici, fondatorul Spitalului Polivalent Novamed.

Pacienții vor beneficia de diagnostice precise, de tratamente oferite cu multă grijă și de intervenții chirurgicale minim-invazive.

„Ne bucurăm foarte mult că vom putea oferi aici servicii ginecologice și oncoginecologice, care vor răspunde nevoilor pacienților”, a menționat Irina Tripac, oncoginecolog, chirurg.

Spitalul Polivalent Novamed Nord este dotat cu tehnologie de ultimă generație, cu autonomie electrică și cel mai complex centru imagistic -radiografie digitală, rezonanță magnetică nucleară, tomografie computerizată mașini de ultrasonografie.

Novamed Nord este acreditat în tratamentul modern pentru patologiile cardiovasculare, cum ar fi tratamentul intervențional în infarctul miocardic acut.

Pentru mai multe informații, 0231 11 000 / Spitalul se află pe strada Kiev 73, mun. Bălți și își va deschide ușile peste două săptămâni.

Acum 7 ani, Spitalul Polivalent Novamed și-a descis ușile în municipiul Chișinău, unde a reușit să-și construiască un renume.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"