NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Celebrul jucător de baschet Kobe Bryant a murit într-un accident de elicopter în care și-au pierdut viața 5 persoane

Vedeta NBA, Kobe Bryant, (41 de ani), a murit după ce elicopterul în care călătorea s-a prăbușit în orașul Calabasas din California, potrivit New York Post, transmite digi24.ro.

Se pare că jucătorul de baschet călătorea alături de alți patru oameni, atunci când elicopterul său privat s-a prăbușit. Toți pasagerii elicopterului și-au pierdut viața.
Elicopterul zbura deasupra orașului Calabasas când un incendiu a izbucnit, iar elicopterul a început să se învârtă în aer.


Bryant a lăsat-o în urmă pe soția sa, Vanessa și patru fiice, Gianna, Natalia, Bianca și Capri.
Cauza accidentului nu este încă aflată. Ancheta este în desfășurare.
Kobe Bryant și-a petrecut o parte din copilărie în Italia. A intrat în baschetul profesionist imediat după liceu, devenind în scurt timp un marcator important. A câștigat cinci titluri NBA și a fost declarat cel mai bun jucător (MVP) în 2008 când evolua la Los Angeles Lakers.
Ultimele sezoane jucate în NBA au fost marcate de accidentări și a fost întrecut de Michael Jordan în clasamentul marcatorilor din toate timpurile, Bryant căzând astfel pe locul patru al topului.
Kobe Bryant s-a născut la data de 23 august 1978 în Philadelphia, Pennsylvania. Prenumele „Kobe” vine de la denumirea cunoscutei fripturi japoneze, un preparat care a impresionat-o pe mama sa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata