NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Centrul „Oratorica” din Bălți își așteaptă studenții. Cum să înveți rapid și eficient șase limbi străine

Un om care cunoaște două limbi valorează cât doi oameni, spune un proverb. De aceeași părere sunt și studenții de toate vârstele care au ales să frecventeze Centrul de limbi europene „Oratorica” din Bălți. O fac pentru a se dezvolta personal, pentru o carieră de succes sau chiar pentru a le fi mai simplu să călătorească în țări străine. Unii studenți de aici au învățat deja trei sau chiar patru limbi. Cele mai solicitate sunt limba engleză și germană.

La „Oratorica” ai parte de un grafic comod, metode de predare interactivă, abordare profesională, spații confortabile de studii și posibilitatea de a învăța șase limbi europene.

„La școală învăț limba franceză, dar aici studiez engleza. Am ales „Oratorica” pentru că este un centru cunoscut în Bălți, cu o reputație bună. Aici este foarte confortabil și profesorii îți explică totul.”

„Am venit la „Oratorica” la recomandarea prietenilor. Aici este foarte bine, e un spațiu prietenos. Învăț limba engleză deja de jumătate de an”, au spus studenții.

Să înveți o limbă străină niciodată nu-i târziu, o spun cei care demult au absolvit școala, dar au revenit la studii.

„Am ales să învăț limba engleză în scopuri personale. Planific să călătoresc mai mult și îmi va fi de folos la aeroport, hotele, dar și pentru a-mi construi o carieră. Când cunoști limba engleză, ai mai multe oportunități la locul de muncă.”

„Am ales engleza pentru că este o limbă internațională. Cred că în viitor îmi va oferi foarte multe oportunități.”

„Noi aici învățăm după metodologia Cambridge – cel mai modern stil de predare”, au mai spus studenții.

Scopul principal al profesorilor de la „Oratorica” este de a crea o atmosferă prietenoasă și de a-i motiva pe elevi să studieze cu sârguință.

„Pot demonstra că limba germană poate fi diferită. Poate fi veselă, pe alocuri dificilă, dar noi trecem peste asta la orele noastre. Prioritatea noastră este ca studenții să poată vorbi în mod practic, adică, într-o anumită situație, să utilizeze verbal limba străină”, a declarat Ana Barbarova, profesoară de limbă germană.

„Centrul „Oratorica” este un loc unde engleza și alte limbi străine se predau prin metode interactive, inovative și moderne”, a declarat Anatolie Bahilov, profesor de limbă engleză.

În cei 11 ani de activitate, peste 30 de studenți au ales „Oratorica”. Filiala din Bălți a fost deschisă în anul 2017 și a câștigat încrederea oamenilor.

„La „Oratorica” sunt cei mai calificați și cei mai buni profesori. Ei pun accent nu doar pe metoda de predare calitativă, dar și pe relația dintre profesor și student. La „Oratorica” avem o echipă foarte bună, prietenoasă, veselă și cel mai important – unită”, a spus Inga Ciugulea, manager „Oratorica”, filiala Bălți.

Cursurile pentru maturi durează 8-9 săptămâni. Studierea celei mai solicitate limbi – engleza, durează în funcție de nivel, de la 2900 până la 3250 de lei, iar limba germană – 3250 de lei. Studierea celorlalte limbi costă 2900 de lei pentru un nivel.

Pentru maturiPrețul cursurilorDurata cursurilor
Limba engleză2900-32508-9 săptămâni
Limba germană32509 săptămâni
Limba franceză29008 săptămâni
Limba italiană29008 săptămâni
Limba spaniolă29008 săptămâni
Limba română29008 săptămâni

Cursurile pentru copii și adolescenți durează 12 săptămâni. Studierea oricărei limbi din cele șase, indiferent de nivel costă 3150 de lei.

Orele pot avea loc cu prezență fizică, dar și online.

Pentru copii și adolescențiPrețul cursurilorDurata cursurilor
Limba engleză315012 săptămâni
Limba germană315012 săptămâni
Limba franceză315012 săptămâni
Limba italiană315012 săptămâni
Limba spaniolă315012 săptămâni
Limba română315012 săptămâni

Sediul Centrului de limbi europene Oratorica din Bălți este amplasat pe strada Nicolai Filip nr.2, chiar în inima orașului.

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"