NordNews
Avem ce spune

VIDEO | „Clacă” pe timp de pandemie la Bilicenii Vechi, Sîngerei. Fără măști de protecție, oamenii au ieșit să salubrizeze satul

„Clacă ” pe timp de COVID-19 în satul Bilicenii Vechi, raionul Sîngerei. Într-un filmuleț transmis pe adresa redacției NordNews, se vede cum mai mulți locuitori fără măști și mănuși de protecție, au fost antrenați într-o acțiune de salubrizarea a unui teritoriu aflat la hotar între satul Bilicenii Vechi și Lipovanca.

Autorul postării se arată deranjat de faptul că, în plină pandemie, oamenii au ieșit la muncă neechipați.

Nu se permite să fiți fără măști în perioada pandemiei. Priviți, acolo sunt o grămadă.


Contactată telefonic, primărița satului Biliceni Vechi, Ala Guzun, a declarat că toate persoanele implicate în lucrările de salubrizare, au fost echipate cu măști și mănuși de protecție. Totodată, alesul local a menționat că, majoritatea dintre cei care colectează deșeurile menajere sunt funcționari publici și angajați ai primărie, iar acțiunea de salubrizare face parte dintr-o campanie de informare a locuitorilor privind poluarea și distrugerea pășunilor.
La acțiunea de salubrizare au participat aproape 30 de persoane. Potrivit dispoziției Comisia Națională Extraordinară în Sănătate Publică, acest lucru este persmis cu condiția că persoanele implicate în lucrările de salubrizare respectă măsurile de protecție împotriva noului coronavirus.
 
 
 

1 Comentariu
  1. Gadirca Marcel spune

    Corect măști și mănuși restu pohui ,miliardu pohui trăim intr-o țara de bandiți pohui tu blea măști , auzi blogger da Pasol tu in pu***la cea mai fapta eroica bravo

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"