NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Colțunași, clătite sau pârjoale de casă. Magazinul ,,Rețetele Bunicii” s-a deschis la Bălți. Clienții pot urmări procesul de preparare

Gustoase, naturale și pregătite din suflet. Produsele de la magazinul ,,Rețetele Bunicii” cuceresc clienții de la prima porție de colțunași, hinkale, pelmeni, pârjoale, clătite sau brânzoaice. Toate sunt preparate din ingrediente sută la sută naturale. 

Magazinul ,,Rețetele Bunicii” propune clienților săi o gamă largă de produse semifabricate, care pot fi consumate la mic dejun, prânz și cină. Iar pentru cei care țin post, bucătăresele de aici au pregătit un meniu special.

,,Avem sarmale cu ciuperci, ardei cu ciuperci. Avem pârjoale din carne de pui, de porc, din vită și porc. În special avem așa pelmeni, ei se numesc ,,Pelmeni Curcubeu” și făcuți din coloranți din sfeclă și morcov. Ei sunt din carne de găină. Avem și hinkale din carne de vită, la fel sunt foarte gustoși”, a spus vânzătoarea magazinului ,,Rețetele Bunicii”.

Dacă vă place să vă delectați la mic dejun cu brânzoaice sau clătite, dar nu prea aveți timp, le puteți găsi gata preparate în magazinul ,,Rețetele Bunicii”.

,,Avem clătite dulci, dar și cu carne. Din dulci avem cu ciocolată, cu vișină, banană și lapte condensat, mac și vișină, brânză dulce. Avem clătite cu carne și ciuperci, spanac, cremă de brânză.  În asortiment avem și brânzoaice cu stafide, simple”, a mai adăugat vânzătoarea.

Preparate din produse de calitate, deliciile de aici te vor readuce în copilărie, în bucătăria mamei sau a bunicii. Mai nou, clienții pot urmări cum are loc procesul de producție.

,,Rețetele bunicii în primul rând este un ajutor pentru gospodinele care, după o zi complicată, petrec mult timp în bucătărie. Alături de noi este mult mai ușor, rapid, dar și mai gustos. Folosim la producere cele mai proaspete ingrediente, carne proaspătă direct de la fermă. Nu folosim coloranți sau conservanți. Cel mai important este că avem o bucătărie deschisă unde fiecare poate să se convingă că facem produse calitative și să aibă încredere în noi și în produsele noastre”, a menționat Natalia Tocarciuc, bucătăreasă.

Cele cinci gospodine care lucrează aici depun efort și suflet pentru a reuși să-și bucure cumpărătorii cu produse proaspăt preparate, care, spun ele, se vând ca pâinea caldă.

,,Undeva jumătate de oră, o oră se odihnește aluatul. Cu cât mai mult se odihnește aluatul, cu atât e mai bun, cu atât se întinde mai bine. Noi și acasă facem aluat, la părinți, la copii. Facem pelmeni, colțunași, iar dacă s-a deschis ,,Rețetele Bunicii”, atunci, totul foarte bine ne reușește.  Noi într-o oră putem să facem 10 kg de pelmeni. De la 10 în sus, cu cât mai mult, cu atât mai bine”, a povestit Rima Botnaru, bucătăreasă.

Bălțenii spun că ,,Rețetele Bunicii” deja i-au cucerit. Clienții sunt încântați de deservire, condițiile de producție și mai ales de gustul deosebit al bucatelor.

,,Asortimentul este minunat, diferit. Mie îmi place. Apropo, aici ei au produse care nu se găsesc nicăieri. De exemplu, colțunași cu varză, nu îi mai găsesc nicăieri, la fel și colțunași cu brânză. Azi neapărat voi cumpăra și voi gusta.

,,Foarte bine. Foarte frumos, foarte curat și foarte gustos. Am mai încercat, băieții mi-au mai luat pelmeni, am o vecină aici care cumpără de toate și mereu mă servește.  E tare bine, uite cât de curat este, fetele sunt foarte frumoase.

,,Am cumpărat astăzi clătite cu carne, hinkale, pelmeni ,,Curcubeu”, dar și pârjoale ,,Kiev”. Cred că vor fi gustoase, totul se pregătește rapid, iar procesul de pregătire îl putem urmări”, au spus cumpărătorii.

,,Rețetele Bunicii” este un lanț de magazine din R. Moldova, lider pe piața autohtonă a semifabricatelor congelate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"