VIDEO | Compania „DRÄXLMAIER” a amenajat un teren de joacă pentru copiii unei grădinițe din Bălți

Distribuiti mai departe...
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Dulciuri, baloane și… un nou teren de joacă. De asta au avut parte 400 de copii care frecventează grădinița nr. 43, „Zâmbetul”, din municipiul Bălți. Cu suportul financiar al Companiei Germane „DRÄXLMAIER”, curtea instituției a devenit mai colorată, mai veselă și mai atractivă pentru copii.

„Mie foarte mult îmi place scrânciobul, caruselul, toboganul, balansoarul, măsuța și tabla.”

„Este foarte frumos, nu am văzut niciodată un teren de joacă mai frumos.”

„El este frumos, este pentru toți prietenii,” spun copiii.

Ideea de a amenaja un teren de joacă pentru copii vine din iniţiativa de responsabilitate socială a companiei „DRÄXLMAIER” și este realizată în cadrul proiectului „Din inimă, de la DRÄXLMAIER”.

„Am aflat că aici sunt foarte mulți copilași și Compania „DRÄXLMAIER” întotdeauna investește în proiecte care au impact asupra oamenilor din regiune, de aceea am decis anume în această grădiniță să venim, fiind un proiect important pentru mulți copii”, a declarat Natalia Grosu-Curocica, specialist Relații Publice, Compania „DRÄXLMAIER”

Grație noului teren de joacă, copiii vor practica un mod de viață activ și sănătos, susține administrația grădiniței.

„Este un cadou foarte important, pentru că promovăm în instituție un mod sănătos de viață și este o oportuninate, ca copii să facă mai multe mișcări, de ce nu, să petreacă timpul frumos,” a spus Ana Talpă, directoarea grădiniței nr.43.

Pe lângă copii, la inaugurarea terenului de joacă au participat educatori și părinți, care și-au exprimat gratitudinea pentru gestul făcut de compania germană.

„A fost o surpriză atât pentru noi, cât și pentru nepoata mea. Deci, un cadou foarte frumos, colorat, copiii sunt foarte fericiți și eu cred, că noi vom primi o mare plăcere la vară, când va fi timpul și mai frumos.”

„Este destul de important acest teren, deoarece ne oferă posibilitatea de a aduce acești copii aici, să-și degaje energia, să se joace, șă-și creeze o dispoziție bună, o stare de bine. Grație companiei DRÄXLMAIER, iată beneficiem astăzi de acest teren pe care l-am așteptat.”

„Desigur, este foarte important, ținând cont că jocul este mijlocul de dezvoltare fizică a copilului. Noi o să ținem cont, educătorii, ca să dedicăm mai mult timp liber jocului afară, la aer, unde copilul capătă energie.” 

Compania „DRÄXLMAIER” a devenit un sprijin de nădejde pentru instituțiile de învățământ din Bălți, implicându-se activ în diverse proiecte sociale, educaționale, sportive și culturale.

„ Noi colaborăm foarte mult cu instituțiile educaționale din municipiul Bălți, începînd cu o Școală Profesională №5, cu care avem un program de învățământ dual. De asemenea, cu Universitatea de Stat „Aleco Russo”, cu care avem o specialitate dezvoltată de Ingenerie și managementul în transportul auto. De asemenea, colaborăm foarte mult cu toate școlile, colegiile, grădinițele din oraș,” a adăugat Natalia Grosu-Curocica, specialist Relații Publice, Compania „DRÄXLMAIER”.

Grupul „DRÄXLMAIER” este furnizor internațional de cablaje pentru automobile, cu mai mult de 60 de fabrici, în peste 20 de țări. La Bălți, „ DRÄXLMAIER” a ajuns în 2007 și are deschise până în prezent două fabrici.

 

 

 

 

 

leave a reply