NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Coronavirus a lovit și într-o fabrică de jucării din Bălți

Mai mulți angajați de la fabrica de jucării de pluș din Bălți, au intrat în carantină, iar o hală de producție și-a sistat temporar activitatea. Asta după ce, acum două săptămâni, o angajată a fost diagnosticată cu COVID-19. Ea, dar și copiii săi, s-ar fi infectat cu noul coronavirus de la soț, angajat la un centru comercial din oraș.


În prezent, 13 angajați care au intrat în contact cu femeia, au fost plasați în autoizolare la domiciliu, iar alte două persoane suspectate de infectare, își așteptă rezultatele analizelor de laborator.

Tot colectivul care muncea cu femeia la etajul doi este izolată la domiciliu. La etajul trei se află doar o parte din muncitori. Noi păstrăm distanța socială, aerisim încăperile. Toți poartă măști, iar dezinfectare mâinilor are loc de două ori pe zi”, a spus directorul făbricii, Valeriu Dimcov.

Potrivit reprezentanților Centrului de Sănătate Publică Bălți, angajata diagnosticată cu noul coronavirus a fost internată în Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Clinic. La Bălți sunt înregistrate 169 de cazuri de COVID-19.
 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"