NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Cosulul General al României la Bălți: Sunt o grămadă de intermediari în jurul Consulatului, care blochează sistemul de programare

Consulatul General al României la Bălți, Petrișor Dumitrescu, a declarat în cadrul unei ședințe, că persoane necunoscute blochează sistemul de programare pentru servicii consulare. Excelența sa, a menționat, că sunt o grămadă de intermediari care câștigă pe seama oamenilor naivi și care doresc să faciliteze procesul de programare. Mai mult, unii escroci își desfășoară activitatea chiar în preajma consulatului.

Sunt o grămadă de intermediari în jurul Consulatului, care blochează sistemul de programare, îl blochează permament și cer bani de la cei care vor să se programeze în mod normal la Consulat. De altfel, toate serviciile consulare sunt gratuite. Toată lumea se plânge că nu poate să se programeze și să-și rezolve problemele. Dar, să știți, nu este vina Consulatului, pentru că, pe internet, se vând deja programe cu 200-300 de euro, care blochează programarea, ulterior, vând programările și evident, sunt bani grei la mijloc. Mai nou, oamenii care vin la Consulat sunt preluați de oameni din exterior, pe care îi percep ca angajați ai consulatului, care vin să le ofere consultanță. Nu are nimeni voie să iasă să ofere consultanță, pentru că teritoriul României este doar în interiorul gardului, a declarat Petrișor Dumitrescu, Consulul General al României la Bălți.

6 Comentarii
  1. Tudor Iaşcenco spune

    De trei luni încerc să ne programăm pentru schimbarea paşapoartelor. Nicio reacţie la mesajele pe emailul consulatului, nimeni nu raspunde la telefoane. Ce au intermediarii care mişină în jurul consulatului cu adresele şi telefoanelor consulatului. Şi cum se întâmplă că că aceştri intermediari au trecere liberă la orele stabilite la oficiile din România, Iar Consulatul din Bălţi rămâne „blocat”? Stranie situaţie?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"