NordNews
Avem ce spune

VIDEO | „Cui îi trebuiți?” Replica disprețuitoare a lui I. Dodon, adresată viceprimarului de Bălți, N.Grigorișin, amenințat cu răfuială

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, neagă acuzațiile viceprimarului de Bălți, Nicolai Grigorișin. În ediția de vineri a vloggului „Președintele Răspunde”, Dodon spune că Grigorișin aberează atunci când declară că a fost amenințat de el după întrevederea de joi, de la Bălți.

De ce aberați, așa cum spun moldovenii? Cine amenință? Ați ieșit, m-ați petrecut, am dat mâna. Sănătate! Nu aveți cu ce vă ocupa? Dacă pentru dumneavoastră este un șoc faptul că președintele a venit la Bălți pentru a majora investițiile pentru reparația drumurilor din oraș și ați făcut acest spectacol pentru a atrage atenția – este idiotism. Cui îi trebuie să vă amenințe? Sunt povești…Poate în anii 90, în închisori era așa. Dar eu…când aud…, a declarat Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova.

Amintim că, Igor Dodon, a întreprins joi, 19 martie, o vizită de lucru la Bălți, unde s-a întâlnit cu viceprimarul Nicolai Grigorișin. După întrevedere, Grigorișin a declarat că a fost amenințat de șeful statului: „să vezi ce am să-ți fac eu….”

Eram în hol. Președintele Dodon mi-a spus că nu sunt pragmatic. Eu îl rog să repete. El spune din nou nu sunt pragmatic.Când coboram de la etajul trei, el mi-a zis: vei vedea ce va fi cu tine… Ce va fi cu familia mea, Igor Nicolaevici? Mă amenințați ca pe vremea lui Plahotniuc?, a spus Nicolai Grigorișin, viceprimar de Bălți.

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata