NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Cum e țara, așa-i și closetul de la vamă

Moldovenii se plâng mereu de condițiile grele în care sunt nevoiți să trăiască, de aceea, pleacă peste hotare, sperând la o viață mai bună. Pe când, guvernarea actuală afirmă că vrea să se integreze în Uniunea Europeană, unde fiecare cetățean știe că orice abatere de la normele de igienă este și o încălcare a drepturilor lui, și pentru aceasta el are dreptul la o despăgubire considerabilă. Însă, la așa ceva nu se ajunge niciodată.
Țara noastră arată prost: de la vama vestică până la o vama estică. Vorba ceea, cum e țara, așa-i și vama. În redacția NordNews a ajuns nemulțumirea filmată a unui internaut. Acesta s-a arătat scandalizat de cum este veceul de la punctul vamal Costești. „Lumină nu-i, o antisanitarie oribilă și un miros insuportabil”, afirmă dânsul. El se întorcea din Europa, unde lucrează, și a avut nevoie de toaletă.  Văzând mizeria de acolo, și și-a dat seama că s-a întors în patrie.

Posturile vamale sunt, într-un fel, cartea de vizită a țarii, căci prin ele trec zilnic mii de oameni, mulți din care nu sunt cetățeni ai Republicii Moldova și își fac o impresie nu tocmai plăcută despre noi. Potrivit informației oferite de ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, prin punctul vamal Costești trec zilnic circa 1500 de persoane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"