NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Cum îl „dezmiardă” Maia Sandu pe Igor Dodon

Igor Dodon este un laș, un politician corupt și controlat, iar înregistrări video compromițătoare cu liderul de la Condrița vor mai apărea, a declarat Maia Sandu într-un interviu pentru Nordnews.md. Lidera PAS a menționat că, așa numitul președinte al Republicii Moldova manipulează cu oamenii prin intermediul televiziunilor care îi aparțin.

Nu este secret că Igor Dodon este un laș, nu are răspunuri la întrebări și preferă să meargă la mass-media, la televiziunile care îl menajează, care îi pun doar întrebări comode. Din păcate, din bani furați a reușit să-și construiască multe televiziuni, de la care transmite aceste mesaje manipulatorii și de dezinformare. Cred că este un personaj laș, corupt, controlat, pentru că nu este independent în decizii. Cu siguranță că, sprijinul pe care l-a obținut de la Kremlin în toată această perioadă, îl obligă acum să ia decizii care sunt coordonate în altă parte, deci, el nu este un om liber.

Șeful statului a cumpărat justiția pentru a ieși basma curată din toate fărădelegile pe care le comite, susține Maia Sandu. Ea s-a arătat convinsă de faptul că, în timpul apropiat, vor apărea noi filmulețe cu Igor Dodon.

Eu cred că mai sunt înregistrări video cu Dodon care se dau dozat. Nu știu de ce se face dozat și nu totul împreună. Faptul că se dau dozat creează impresia că se încearcă o negociere, un târg, mai scoate un material compromițător, și dacă nu funcționează și nu ești gata să cedezi, mai scot următorul. Igor Dodon știa ce are în spate sau își imagina câte din ilegalitățile pe care le-a comis au fost filmate. El și-a dorit un procuror care să vină să vină să spună, dar eu nu văd banii.

Amintim că, acum mai bine de o lună, deputatul Iurie Reniță a prezentat un nou video în care Vlad Plahotniuc i-a transmis o pungă lui Igor Dodon, în care ar fi fost bani pentru salarizarea celor din PSRM. Internauții nu au ezitat să facă haz pe seama pungii cu calendar pe care a primit-o acesta. Iată câteva imagini amuzante:

1 Comentariu
 1. misa spune

  Nu ca susustine, dar asa este !
  Se ridica parul maciuca ce Porc este dodon !
  Ce Porcarie e in Moldova, la toate neregulile din societate,
  mai adauga COVId, Inundatiile !
  In sondajele lui Porcul e pe Primul loc !
  A preluat Porcaria de la gasca Cacandu-pahan si iata rezultatul !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"