NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Cum va lupta Usatîi cu politicienii corupți

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a declarat că în cazul în care va câștiga alegerile prezidențiale din 1 noiembrie, politicienii care vor fi prinși pentru acte de corupție vor fi condamnați la închisoare pe viață. În cadrul vizitei sale în satul Romănești, raionul Strășeni, Usatîi a mai menționat că și rudele politicienilor corupți vor avea de suferit.

Fiecare deputat sau ministru se va gândi că dacă se întâmplă ceva cu el, înseamnă că și averea rudelor va fi confiscată. Din câte cunoaștem, în ziua de astăzi, toți își trec averea pe cumnați, verișori sau vecini. Toată lumea își scrie averea pe rude, și când dai să verifici averea deputaților vezi că au declarat doar câte un autoturism marca Porsche, la un preț de 10 mii de lei. În momentul în care, din cauza politicienilor, vor avea de suferit și rudele acestora, să vedeți ce mamă de bătaie vor primi ei de la rude. […] Două astfel de exemple demonstrative în țară și veți vedea ce liniște va fi, fix ca în „Noapte bună, copii”. (emisiune sovietică TV pentru copiii preșcolari și școlari – nota red.)

Totodată, candidatul la președinție din partea PP „Partidul Nostru”, Renato Usatîi a spus că Vlad Filat este un norocos că și-a ispășit deja pedepeasa pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă.

Filat a stat patru ani în pușcărie și se uita la filme indiene. Vă dați seama, oamenii fură țară, merg la pușcărie, iar statul îi întreține din banii publici. Ei trebuiesc hrăniți, păziți, tratați la timp. Nu v-ați întrebat niciodată de câte ori, timp de patru ani de zile, a ieșit Filat la munca neremunerată în folosul comunităţii. Dacă eram eu președinte, în fiecare seară, era să primesc câte o telegramă: Filat astăzi a vopsit 100 de metri pătrați de scândură, a tencuit 20 de metri pătrați de pereți etc. Ei (politicienii condamnați – nota red.) stau la închisoare ca la odihnă, după zeci de milioane de euro furate.

 Amintim că Renato Usatîi va fi primul în buletinul de vot la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

Pentru corupție – închisoare pe viață, iar averea, confiscată, chiar și de la rude

Pentru corupție – închisoare pe viață, iar averea, confiscată, chiar și de la rudeЗа коррупцию – до пожизненного, и конфискация имущества даже у родственников

Gepostet von Усатый Ренато-Renato Usatii am Mittwoch, 7. Oktober 2020

1 Comentariu
  1. […] Во время визита в село Романешты Страшенского района Усатый также отметил, что пострадают и родственники коррумпированных политиков, сообщает nordnews.md […]

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata