NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Curtea de Apel Bălți a respins solicitarea avocaților Marinei Tauber. Cauza se restituie spre examinare în aceeași instanță – Judecătoria Bălți

Solicitarea avocaților Marinei Tauber de strămutare a cauzei la o altă instanță, a fost respinsă. Acum două ore, apărătorii au cerut strămutarea cauzei, invocând lipsa de imparțialitate.

„Astăzi, la Curtea de Apel Bălți a parvenit demersul reprezentanților candidatului la funcția de primar de Bălți, Marina Tauber, privind strămutarea cauzei înaintată CEC la o altă instanță. Fiind examinată, instanța, fără ședință de judecată și fără participarea părților a dispus respingerea demersului reprezentanților candidatului la funcția de primar”, a declarat pentru Nordnews, Marina Tilipeț, asistent judiciar la Curtea de Apel Bălți.


„Solicităm strămutarea cauzei la o altă instanță în grad întrucât avocatul lui Grigorișin este finul președintelui Judecătoriei Bălți, care și-a depus demisia”, au menționat avocații.

Judecătoria Bălți a decis transferarea de urgență a cauzei la Curtea de Apel Bălți. „Instanța nu are decât să transmită cauza penală la instanța ierarhic superioară. Dosarul se transferă de urgență Curții de Apel Bălți”, a declarat judecătoarea Natalia Costaș.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata