NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Daniel Ioniță: Anul acesta relațiile dintre România și R. Moldova au renăscut cu un optimism și speranțe noi

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniţă, a transmis astăzi, 25 decembrie, un mesaj tuturor cetăţenilor Republicii Moldova cu ocazia Crăciunului pe stil nou, urându-le sănătate, prosperitate, bucurie și speranță, scrie replicamedia.md

„Perioada sărbătorilor de iarnă, Crăciunul în special, este poate cea mai frumoasă a anului. Este vremea când ne gândim la familie, la iubire, când vrem să fim înconjurați de dragoste și speranță. Și această perioadă poate fi replicată și în ceea ce privește relațiile speciale dintre România și Republica Moldova care și ele sunt caracterizate de dragostea frățească și în același timp, anul acesta au renăscut cu un optimism și speranțe noi. Vă doresc tuturor să fiți sănătoși, să aveți parte de bucurie și speranță, de prosperitate și de multă, multă sănătate. Crăciun Fericit și La mulți ani!”, se arată în mesajul ambasadorului român la Chișinău.

Amintim că peste 2 miliarde de creştini sărbătoresc astăzi 25 decembrie, sărbătoarea Naşterii Domnului, a patra mare sărbătoare după Paşti, Rusalii şi Vinerea Mare.

Crăciunul a început să fie celebrat pe 25 decembrie (potrivit calendarului gregorian) în secolul al IV-lea în Vest și începând cu cel de-al V secol în Est.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata