NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Detalii cutremurătoare în cazul suicidului de la Bălți. Înainte de a se arunca în gol, minorul și-a sunat mama

Detalii cutremurătoare în cazul minorului de 16 ani care s-a aruncat în gol de pe acoperișul unui bloc de locuit din Bălți. Potrivit martorilor, înainte de a-și pune capăt zilelor, băiatul și-a sunat mama pentru a-i spune „adio”. Minorul suferea după o despărțire cu prietena sa.


Această femeie a fost martora tragediei. A ieșit în curte după ce a auzit o bubuitură puternică. A chemat ambulanța, însă pentru băiat era deja prea târziu.

„Am chemat repede salvarea. Am ieșit afară și l-am văzut deja jos, pe asfalt. Am apelat la 112, am chemat poliția, dar el era deja mort, nu avea puls, nimic. M-am uitat la picioarele lui, erau rupte…După spusele mamei, el a preîntâmpinat-o pe ea. Aseară mama lui spunea că din cauza unei fetițe. (s-a întîmplat – notă red.)”, a declarat Tamara Prescur.

Oamenii sunt șocați de cele întâmplate și spun că nu înțeleg gestul disperat al băiatului.

„La 16 ani se poate întâmpla orice. De la iubire până la altceva (moarte – notă red.). I-am văzut mereu pe aici, pe bancă… dacă, desigur, este acea pereche la care mă gândesc, erau tineri.”

„Băiatul a căzut de la etajul 9, strada Lesecico. Nu-mi puteam imagina că acest lucru a avut loc în casa mea, în blocul în care locuiesc. Aceasta nu este o cale de ieșire. Desigur, inima unui copil (adolescent) este vulnerabilă, dar decizia este necugetată.”

„Fiul mi-a spus că un băiat de 16 ani a căzut de la etaj. Este o tragie, nu dă Doamne așa ceva.”

Minorul nu a lăsat nici un bilețel de adio. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

„Pe corpul neînsuflețit al minorului de 16 ani nu au fost depistate careva semne vizibile de moarte violentă. Preliminar, este vorba de suicid, dar la moment alte circumstanțe se stabilesc”, a spus Eugenia Molceanov, ofițerul de presă al IP Bălți.

Anual, în Republica Moldova, aproape 500 de persoane își pun capăt zilelor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"