NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Detalii despre dublul omor de la Soroca

Două persoane din raionul Soroca au fost omorâte cu bestialitate. Este vorba despre două femei, mama în vârstă de 42 de ani și fiică de 15 ani, de  etnie rromă. Potrivit unor surse din cadrul poliției, făptașul, un tânăr de 22 de ani din satul Dumbrăveni, raionul Soroca, a fost reținut  de oamenii legii. El riscă detenție pe viață.
 
Poliția din Soroca a fost informată pe 1 august că, în fâșia forestieră de la marginea traseului Soroca- Florești, între satele Pîrlița și Dumbrăveni, a fost depistat un cadavru necunoscut aflat în putrefacție și parțial carbonizat. Sosiți la fața locului, polițiștii au identificat cadavrul, fiind vorba de o femeie de 42 de ani, locuitoare a satului Bădiceni, Soroca. Peste trei zile, în cadrul cercetării cazului dat, la o distanță de un kilometru de locul unde fusese găsită prima victimă,  a fost depistat  un alt cadavru, la fel, aflat în stare de putrefacție și parțial carbonizat. Era vorba de fiica femeii, de 15 ani, ambele date dispărute la 2 iulie curent. În urma investigațiilor întreprinse de oamenii legii, la 7 august, a fost reținut presupusul ucigaș în vârstă de 22 de ani. Anchetat de poliție, tânărul și-a recunoscut vina. El a povestit cu lux de amănunte despre motivele și circumstanțelel dublului omor comis de el.
La  2 iulie victimele au oprit o mașină de ocazie, la volanul căreia se afla făptașul, pentru a ajunge la Soroca. Pe drum, între el și pasagere s-a iscat un conflict. Victimele au sărit din automobil și au luat-o fugă. Suspectul le-a urmărit și ajungându-le, le-a aplicat mai multe lovituri, în rezultatul cărora  femeile  și-a pierdut cunoștința. Pentru a ascunde probele crimei, suspectul a dat foc victimelor.
Totodată, în cadrul interogării, bănuitul a recunoscut că, în iunie 2012, a mai comis o crimă. Atunci, ar fi omorât o fată de 15 ani, după care a aruncat cadavrul ei într-un iaz. Suspectul ea fost reținut pentru 72 de ore, polițiștii și procurorii cercetează cazul, pentru a stabili toate circumstanțele.
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"