NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Detalii în cazul tânărului împușcat în cap într-o pădure din Sîngerei. Victima s-a trezit din cauza unor fluierături

S-a rătăcit în pădure cu concubina sa și a fost împușcat în cap. Așa și-a găsit sfârșitul un tânăr de 29 de ani din raionul Dondușeni. Tragedia a avut loc noaptea trecută, în extravilanul satului Țiplești, raionul Sîngerei, în proximitate cu satul Frunzești din raionul Florești. Victima ar fi fost omorâtă de braconieri.


„În acest loc a fost găsit în această dimineață cadavrul tânărului de 29 de ani, care a fost împușcat în cap. Este un loc izolat, aflat la aproape un kilometru distanță de satul Frunzești, raionul Florești”, a declarat Victor Gaideec, reporter NordNews.

Pentru că locul crimei este departe de gospodării, iar satul Frunzești este aproape pustiu, oamenii nu știu nimic despre cele întâmplate. O ciobăniță a spus polițiștilor că în seara zilei de ieri a văzut câteva unități de transport care s-au deplasat în direcția pădurii.

„A mers motocicleta. M-am gândit că se duc să se odihnească oamenii pentru că e zi de Duminică. Seara, pe la ora 20.00 a mers o motocicletă și o mașină”, a spus martora.

Concubina victimei, o tânără de 35 de ani din raionul Strășeni, nu a avut de suferit. Aceasta a declarat oamenilor legii că mergeau prin pădure, au obosit și s-au culcat, apoi au fost treziți de mai multe fluierături care se auzeau din direcția unui teren agricol. Tânărul s-a ridicat să vadă ce se întâmplă și a fost omorât.

Ulterior, martora a auzit motorul unui automobil care a plecat într-o direcție necunoscută.

„Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală. Se întreprind acțiuni de urmărire penală și măsuri speciale de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat Ina Banari, ofițer de presă IP Sîngerei.

Potrivit unor surse avizate, tânărul ar fi fost împușcat dintr-o armă cu lunetă cu termoviziune de la o distanță de aproximativ 300 de metri.

Amintim că anul trecut, la Sîngerei au fost înregistrate mai multe cazuri de braconaj. Atunci, mai fotografii în care apar cadavrele animalelor sălbatice au fost publicate pe internet.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"