NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Discursul emoționant al unui moldovean venit din Germania: Unde este tata (Dodon), să-și aducă copiii acasă?

Un moldovean care se află acum în drum spre casă este revoltat de atitudinea președintelui Igor Dodon față de conaționalii blocați peste hotare.

Un bărbat venit de la muncă din Germania a aterizat pe aeroportul din Iași. Acesta a fost escortat la punctul vamal de polițiștii români și a fost nevoit să treacă vama pe jos. Moldoveanul revoltat, a declarat că președintele Igor Dodon procedează ca un trădător, dar nu ca un președinte, care ar trebui să-și aducă cetățenii acasă.

Moldovenii care vin acasă pe la punctul vamal Sculeni. Merită văzut

Gepostet von Nord-News am Sonntag, 5. April 2020

Lumea moare de foame, dar ei se gândesc să aducă sau nu moldovenii acasă. Ei oricum vor veni. Dacă s-ar fi organizat ceva, omul avea să vină cu tragere de inimă acasă. Oamenii stau în Praga, stau în Ucraina, unde este sufletul lor moldovenesc. Unde este tata care trebuie să-și aducă copiii acasă, dar el îi împinge înapoi. Ce ne trebuie el nouă?, a menționat bărbatul.

Deși, Comisia pentru Situații Excepționale a anunțat acum câteva zile, că moldovenii care revin acasă, nu vor mai fi nevoiți să procure poliță medicală, realitatea este alta. Un moldovean, care astăzi, a revenit în țară, susține că a fost obligat de inspectorii vamali să procure prima de asigurare medicală.
 

 

Ne-au impus să cumpărăm polița. – Cine v-a impus? – La vamă, vameșii”, a spus un moldovean.

În ultimele 24 de ore, în țară au intrat 1.839 de persoane.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"