NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Distracție mare la „Aqua Fantastic”, unica piscină din nordul Moldovei cu sistem de încălzire autonomă

Atunci când soarele e arzător, e năduf și totul de ce ai nevoie este puțină relaxare, ar fi bine să mergi la „Aqua Fantastic”. Aici, vei reuși să savurezi din plin zilele fierbinți de vară. Piscina a fost deschisă pentru vizitatori acum câteva zile, dar deja se bucură de zeci de vizitatori dornici de distracție.


Piscina se află la periferia orașului Bălți. Dotată cu trei bazine, tobogane, bar și terenuri de joacă, aceasta este alternativa perfectă pentru odihnă.

Foarte mult am așteptat deschiderea bazinelor, și în special a acestui de aici, pentru ca s-a spus că va fi ceva extraordinar, și chiar e foarte frumos, bravo.

Atmosfera e superbă. Aș recomanda tuturor să vină, să se recoreasca, să servească ceva. Apropo, cabinele de duș sunt bune, personalul e grijuliu, se apropie și te deservește ușor, nu trebuie să te ridici și să pleci singur după ceva, muzica e faină.

„Aqua Fantastic” este unica piscinã din nordul Moldovei cu sistem de încălzire autonomă. Chiar dacă afara e mai rece, temperatura apei mereu este confortabilă pantru scăldat.

Piscina mare are o adâncime de 90 cm și ajunge la 1,50 m. Piscina pentru copii este de 90 cm și piscina cu topogane este de 1,20 m. Referitor la restricții, așa cum suntem în perioada pandemiei, ne străduim să întreprindem toate măsurile necesare pentru a oferi clienților o odihnă cât mai sigură. Băile și locurile unde se pot schimba hainele sunt dotate cu dezinfectante, săpun, apă, a spus IULIAN IABANJI, manager „Aqua Fantastic”.

Vizitatorii sunt încântați de condițiile de odihnă create de „Aqua Fantastic”.

Atmosfera e încântătoare. La noi în oraș nu sunt foarte multe locuri, unde poți să petreci bine timpul, la un preț accesibil, aș menționa. Apa e minunată. Mai ales că bazinul e cu termo-încălzire. Asta ne bucură mult.

Am fost la deschidere și îmi place aici, pentru că e curat, e interesant, și avem timp liber pentru distracție. Am venit aici cu copii și cu nepoții.

Suntem oaspeți aici la Balți.  Am venit să-mi vizitez familia și am decis să venim împreună să ne odihnim la piscină. Apa este foarte caldă, cum și anotimpul de afară. Împreună cu fetița ne-am dat pe tobogan și a fost foare distractiv.

Pe lângă piscine și tobogane, volei de plajă, aici găsești un bar cu cele mai gustoase băuturi și o bucătărie cu bucate pe placul fiecăruia.

Am așteptat mult deschiderea bazinul, aici e o atmosferă pur și simplu fantastică. Mâncarea încă nu am gustat-o aici, dar cockteilurile sunt foarte delicioase.

Am optat pentru acest bazin pentru că în primul rând dorim să fie igienic, să fie totul curat. Ei acum s-au deschis și îmi place foarte mult totul.

O zi la „Aqua Fantastic” costă de la 80 până la 180 de lei în funcție de vârstă și ziua de odihnă. Cei care vin la distrație după ora 16.00, beneficiază de reduceri de 50 la sută la biletul de intrare.
 

1 Comentariu
  1. Artur spune

    Супер!!! Только купатся нужно в шапочках для плавания…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"