NordNews
Avem ce spune

VIDEO | DITA Hyper Farmacie, inaugurată la Bălți. Peste 20 mii de produse la preț de depozit, într-un singur loc

Farmacia Familiei a deschis prima Hyper Farmacie DITA din municipiul Bălți. Aici sunt disponibile peste 20 de mii de produse pentru sănătate, dar și îngrijire personală la prețuri angro. Fiecare client poate beneficia de o consultație gratuită din partea specialiștilor, pentru a alege cel mai portivit produs.

,,Aceasta este o gamă de produse exclusiviste, pe care le puteți găsi doar în farmaciile noastre. Toate aceste produse sunt recomandate de medicii dermatologi. Poate economisi timpul pentru a găsi tot ce are nevoie la prețuri foarte mici”, a spus Lilia Bucicov, șefa filialei DITA Hyper farmacie din mun. Bălți.

Farmacia este amplasată pe strada Bulgară 70 și vine cu o surpriză pentru clienții care aleg să-și cumpere produse dermato-cosmetice.

,,Aici putem să alegem o gamă largă pentru toate tipurile de piele, începând cu apă termală, cremă, șampon, soluții de spălare, spumă. Clienții noștri fideli pot achiziționa acest produs la preț de depozit, la un pachet promoțional, adică 1+1 cadou”, a mai spus șefa filialei.

La etajul doi al farmaciei, tinerele mămici pot găsi tot de ce au nevoie. De asemenea, vitrinele sunt pline cu produse pentru igienă personală și casă.

,,La etajul doi al DITA Hyper Farmaciei, clienții pot găsi un asortiment bogat la toate produsele, iar consultanții noștri îi pot ajuta în alegerea produsului dorit.

Încă un avantaj sunt consultațiile medicului oftalmolog, care vă vor ajuta în alegerea ochelarilor care vi se potrivesc cel mai bine.

,,În prima lună, fiecare beneficiază de o consultație gratuită a medicului oftalmolog, iar clienții vor găsi branduri de ochelari precum Ray Ban, Versace, Burberry, lentile de vedere de la Hoya, brand japonez și din Germania. Sunt diferite lentile cu protecție de calculator, protecție UV, lentile pentru soare”, menționat Tatiana Bulat, consultant DITA Hyper Farmacie din mun. Bălți.

Noul concept de hyperfarmacie s-a dovedit a fi pe placul clienților.

,,Prețurile sunt bune, sunt accesibile.

,,Eu veneam în toată seara pe aici, vedeam cum se lucra. Înainte era foarte mic, acum e mai mare. E comod să vii, să te uiți la produse și să procuri ceva bun. Eu m-am uitat la aparate de măsurat tensiunea. Pe mine m-au consultat, iar mâine-poimâine o să vin să-l cumpăr. La aparate, prețurile sunt bune. Sunt mai mici decât în alte farmacii”, au spus clienții.

DITA Hyper farmacia își așteaptă clienții zilnic, de la ora 08:00 până la 22:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"