NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Dodon, Chicu și Greceanîi, huiduiți de unioniști la monumentul lui Ștefan cel Mare, unde au depus flori de Ziua Independenței

Republica Moldova împlinește azi 29 de ani de independență. Cu această ocazie, conducerea de vârf a țării – președintele Igor Dodon, premierul Ion Chicu și președinta Parlamentului, Zinaida Greceanîi au depus flori la monumentul „Maica Îndurerată”, dar și la cel al lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului.

La monumentul domnitorului, cei trei oficiali au fost întâmpinați de un grup de unioniști, care i-au huiduit și le-au cerut demisia. Unioniștii au fost ținuți la distanță de Dodon, Chicu și Greceanîi, în zonă fiind mai mulți polițiști și agenți de securitate.

Live

Ca pe vremea URSS…Fanfara si muzica, flori, delegatii, de toate, dar sarbatoarea lipseste. Atmosfera este mai degraba una de doliu, iar independenta ne este furata de tradatorii de neam si tara.In semn de protest fata de toate acestea, dar si in semn de solidaritate cu cei care lupta pentru libertate in Belarus, am expus mesajul din imagini.

Gepostet von Dorin Chirtoacă am Mittwoch, 26. August 2020

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"