NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Dodon pregătește vinul cu care vrea să sărbătorească victoria de la prezidențiale: „Și pe Maia Sandu o invit”

La cules struguri, șeful statului, Igor Dodon, lansează invitații la „un pahar de vin” pentru a sărbători victoria socialiștilor de la prezidențiale. „Și pe Maia Sandu o invit”, a spus președintele într-un mesaj video publicat pe Facebook, scrie agora.md.

Aceasta e roada de anul acesta – Riesling. Eu cred că o să iasă un vin bun. Vă invit peste o lună jumătate – două, la alegerile prezidențiale, după ce învinge candidatul nostru, la un pahar de vin. Și pe Maia Sandu o invit, lasă să vină și ea. Nu știu dacă bea vin, dar de-al meu o să se servească”, a spus Igor Dodon.

Menționăm că șeful statului ezită să-și anunțe oficial candidatura la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie 2020.

Până în prezent, au spus că vor pretinde la fotoliul de șef al statului lidera PAS, Maia Sandu, președintele Partidului Platforma DA, Andrei Năstase, liderul PL, Dorin Chirtoacă, și președintele PUN, Octavian Țîcu.

Astăzi, împreună cu familia începem recoltarea strugurilor Riesling din via pe care am sădit-o cu feciorii în anul 2013, în satul meu natal Sadova.În pofida secetei, avem o recoltă bună din care vom produce, ca în fiecare an, un vin de calitate. Le voi transmite și feciorilor tradiția de fabricare a vinului așa cum mi-a fost transmisă și mie de tatăl meu.Sănătate tuturor și aveți grija de cei apropiați.***Сегодня вместе с семьей начинаем сбор винограда сорта «Рислинг», который мы с сыновьями высадили в 2013 году в моем родном селе Садова.Несмотря на засуху, урожай выдался богатым; мы сделаем из него, как и в прежние годы, качественное вино. Я передам своим сыновьям традицию виноделия, как ранее мне ее передал мой отец.Желаю всем здоровья! Берегите своих близких.

Gepostet von Dodon Igor am Sonntag, 23. August 2020

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata