NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Dodon tirajează minciuni cu nemiluita. Pliante fake cu promisiuni groaznice atribuite Maiei Sandu

Dodon întrece măsura. Pe lângă toate discursurile denigratoare la adresa contracandidatei sale, Maia Sandu acesta a ajuns să distribuie pliante false din numele liderei PAS. Locuitorii din Bălți au găsit în cutiile lor poștale foi volante cu promisiuni aberante din numele Maiei Sandu. Printre ele se numără transformarea Aeroportului din Mărculești într-o  bază militară NATO și deschiderea în centrul orașului a unei uzini nucleare. Pliantele au fost tipărite într-un tiraj de patru mii de exemplare.

Președintele Organizației Teritoriale  Bălți al Partidului Acțiune și Solidaritate, Boris Marcoci a depus deja o sesizare în acest sens la Inspectoratul de Poliție Bălți. El cere oamenilor legii să identifice cine este autorul acestor minciuni răspândite în ajun de alegeri.

Ieri la orele 08:00, pe strada Conev 3 au fost găsite peste 20 de exemplare pe pământ, împrăștiate, aruncate, cred de garda tânără a partidului Socialiștilor. La noi la sediu sunt peste 57 de exemplare. Ei fac tot posibilul să o arunce pe Maia Sandu din funcția de președinte. Frica le este mare, că vor pierde și fac tot posibilul să arunce cele mai mari zoi în adresa Maiei Sandu”,  a precizat președintele OT PAS Bălți, Boris Marcoci.

Bălțenii spun că Igor Dodon a transformat cursa electorală într-un război murdar pe care vrea să-l câștige cu orice preț.

Eu nu pot să spun nimic, deja sunt atâtea fake-uri, fiecare aruncă cu noroi. Eu cred că nu se merită atâta noroi, cum se face acum”.

Asta este deja ieșit din comun, nici nu știu cum să mă exprim fără cuvinte urâte. Așa niște minciuni și prostii spun că Doamne ferește, să te apuci de cap și să pleci de aici”.

La TV spun că unii dezinformează, alții că ceilalți, eu spun că este urât și dintr-o parte și din alta. Și din partea ei și din partea lui”.

Nu-i frumos, nu-i corect. Nu ar trebui să ducă lumea în eroare. Trebuie să fie totul corect și cinstit ca să ajungă informația la toată lumea”.

Am încercat să obținem un comentariu de la reprezentanții tipografiei „Policolor” unde ar fi fost scoase la tipar pliantele fake, însă nimeni nu ne-a răspuns la telefon.

Aceasta este doar una dintre tacticile lui Dodon de a manipula cu alegătorii pentru a câștiga fotoliul de președinte al Republicii Moldova. Anterior, acesta a venit cu declarații precum că Sandu intenționează să bage țara în carantină, să închidă școli și să lichideze raioanele și satele mici.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"