NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Doi frați gemeni din Ocnița au jefuit o femeie

Doi frați gemeni, în vârstă de 23 de ani, au fost reținuți de polițiștii din capitală, după ce ar fi atacat și jefuit o femeie în sectorul Buiucani. Tinerii sunt originari din raionul Ocnița, iar anterior au fost judecați pentru infracțiuni smilare, scrie deschide.md.
Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, incidentul a avut loc în luna decembrie, în timp ce victima, o femeie de 35 ani, se îndrepta spre casă.
La intersecția străzii P.Ciaikovski cu strada E.Coca, cei doi indivizi i-au sustras geanta în care se aflau  800 lei și alte bunuri materiale, prejudiciul cauzat fiind în valoare de 950 lei.

„Totodată, în urma documentării și stabilirii circumstanțelor forțele de ordine au constatat că indivizii au fost anunțați în căutare de Inspectoratul de Poliție Ciocana, pentru comiterea unui act de huliganism.  În cadrul acțiunilor procesual penale, aceștia și-au recunoscut vinovăția”, scrie îm comunicat.

Suspecții sunt cercetați penal pentru infracțiunea de jaf, care conform legislației se pedepsește cu  închisoare de la 5 la 7 ani cu (sau fără) amendă în  de la 42 500 lei la 67 500 lei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

"
"