NordNews
Avem ce spune

VIDEO | Dorința elevilor din Balatina, Glodeni – să aibă o sală pentru tineri

Tinerii din comuna Balatina vor un centru al lor, unde să se distreze și să se dezvolte. După ce s-au înscris la programul de inițiative comunitare, organizat de Centrul Media pentru Tineri, elevii au învățat cum să scrie un proiect și cum să comunice cu autoritățile. După jumătate de an, tinerii au obținut o clasă, au vorbit cu autoritățile, iar acum sunt în căutarea surselor financiare pentru spațiul lor.

Acest produs este un exercițiu de activism civic și jurnalism cetățenesc, prin care tinerii învață să se exprime cu privire la problemele sau succesele comunității din care fac parte.

Produs realizat în cadrul unui media tur, organizat de Centrul Media pentru Tineri în proiectul „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer, prin intermediul Programului de granturi Dezvoltarea societății civile la nivel local în Republica Moldova.

Această publicație a fost realizată cu sprijinul financiar al Uniunii Europene. Conținutul său este responsabilitatea exclusivă a proiectului „Dezvoltarea gândirii critice în rândul tinerilor și sporirea gradului de participare la nivel local” și nu reflectă neapărat punctele de vedere ale Uniunii Europene.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata